Gebruiksaanwijzing MAGIMIX 11493

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MAGIMIX 11493. Wij hopen dat dit MAGIMIX 11493 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MAGIMIX 11493 te teleladen.


Mode d'emploi MAGIMIX 11493
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MAGIMIX 11493

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Met de exit toets kunt u te allen tijde terugkeren naar het vorige menu. VOOR DE EERSTE INGEBRUIKNAME Doorspoelen Voordat u het apparaat voor het eerst in werking stelt, moet u het watercircuit doorspoelen om in het systeem achtergebleven water te verwijderen. Zet een kom onder de uitstroomopeningen. Systeem vullen Systeem verwarmt Systeem wordt gevuld Spoelen a. [. . . ] Druk op de draaiknop als de wilt wijzigen. 30 ONDERHOUD Voordat u onderhoudswerkzaamheden gaat uitvoeren, moet het apparaat van de stroom zijn losgekoppeld en moet het koud zijn. Afwassen en goed afdro- Veeg de buitenkant van gen (water + mild reini- het apparaat af met een gingsmiddel). Verwijder de bescherming Demonteer de Melkschuimer Breng de Melkschuimer en maak de Melkschuimer en was hem af onder weer op zijn plaats. Ontgrendelen met behulp De centrale eenheid uit het De trechter + de filter van de handgreep, terwijl apparaat nemen. Schoonmaken met een u de rode knop indrukt. Vergrendelen met de handgreep, terwijl u de rode knop indrukt. Zet een kom onder de uitstroomopeningen. Slang aan uitloop Aansluiten en In lekbak hangen Mel kopschuim spoelt Slang niet verwijder Drukken. Zet een kom onder de uits- Selecteer Melkschuimer troomopeningen. Zet een kom onder de uitstroomopeningen. Een bericht op het scherm waarschuwt u wanneer een reiniging nodig is. Wanneer het reinigingsprogramma bezig is mag het niet onderbroken worden. Zet een kom onder de uits- Selecteer systeem reinigen. Leeg de bakken en breng ze weer op hun plaats. 33 ONDERHOUD Ontkalkingsprogramma Een bericht op het scherm waarschuwt u wanneer een reiniging nodig is. Tijdens de uitvoering van het ontkalkingsprogramma mag dit niet worden onderbroken. Gebruik nooit azijn of een product op basis van azijn om te ontkalken. Verwijder de filter uit het reservoir, voordat u het apparaat gaat ontkalken. Zet een kom onder de uitstroomopeningen. Leeg de bakken en breng ze weer op hun plaats. Lekbak legen Water vullen Begin spoelen Leeg de bakken en breng ze weer op hun plaats. [. . . ] Trek nooit aan het snoer om de stekker uit het stopcontact te trekken. € Houd uw apparaat en/of het snoer uit de buurt van warmtebronnen. V •  ermijd tijdens het gebruik iedere aanraking met bepaalde delen van het apparaat die gloeiend heet kunnen worden (uitstroomopeningen, pijpje enz. € Giet uitsluitend koud water in het waterreservoir en geen andere vloeistoffen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MAGIMIX 11493

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MAGIMIX 11493 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag