Gebruiksaanwijzing MAGIMIX 11401

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MAGIMIX 11401. Wij hopen dat dit MAGIMIX 11401 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MAGIMIX 11401 te teleladen.


Mode d'emploi MAGIMIX 11401
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MAGIMIX 11401

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] U kunt toegang krijgen tot de ontkalkingsopties. VÓÓR DE EERSTE INGEBRUIKNAME Doorspoelen Voordat u het apparaat voor het eerst in werking stelt, moet u het watercircuit doorspoelen om in het systeem achtergebleven water te verwijderen. SPOELEN AUB P > ok exit Zet een kom onder de uitstroomopeningen. U kunt uw apparaat op elk gewenst moment doorspoelen door op de toets S te drukken. [. . . ] De centrale eenheid weer Vergrendelen met de achterin het apparaat handgreep, terwijl u de plaatsen. De doelmatigheid van de filter is afgelopen nadat ongeveer 50 liter water is gefilterd. Als u uw apparaat weinig gebruikt, moet de filter toch na ongeveer 2 maanden worden vervangen. FILTER VERVANGEN VENTIL DRAAIEN P > ok exit Zet een kom onder het pijpje. REINIGINGSTABLETTEN POEDER LA P > ok exit KNOP S DRUKKEN P > ok exit Plaats een reinigingstablet in het compartiment voor gemalen koffie. Zet een kom onder de uitstroomopeningen. SCHALEN LEGEN P > ok exit Leeg de bakken en breng ze weer op hun plaats. Wanneer het reinigingsprogramma bezig is, mag het niet worden onderbroken. Handmatig Indien nodig, kunt u handmatig een reinigingsprogramma starten. Ga verder zoals beschreven voor de automatische modus. 33 ONDERHOUD Ontkalkingsprogramma Automatisch: filteroptie geactiveerd Tijdens de uitvoering van het ontkalkingsprogramma mag dit niet worden onderbroken. Gebruik nooit azijn of een product op basis van azijn om te ontkalken. Verwijder de filter uit het reservoir, voordat u het apparaat gaat ontkalken. Leeg de bakken en breng ze weer op hun plaats. P > ok exit SPOELEN AUB P > ok exit 34 Leeg de bakken en breng ze weer op hun plaats. Druk ONDERHOUD Handmatig: filteroptie gedesactiveerd Indien nodig kunt u handmatig een ontkalkingsprogramma starten. RECEPTEN Espresso Een espresso wordt gekenmerkt door de kleur, tussen roodbruin en hazelnootbruin, het romige schuim en de krachtige aroma’s… Een espresso bestaat uit ongeveer 40 à 50 ml zwarte koffie, geserveerd in een kopje van 60 ml. Cappuccino Vul een grote kop tot 1/3 met melk (Zie hoofdstuk Cappuccino p. Laat de melk schuimen met behulp van het cappuccino-accessoire. Giet het melkschuim op uw espresso en bestrooi met cacao of laat de espresso op uw melkschuim uitstromen. Ristretto Dit is een geconcentreerde espresso: hij wordt gemaakt met dezelfde hoeveelheid koffie, maar is twee keer minder verdund. Deze koffie komt dichtbij de cappuccino, maar is sterker en aromatischer: bereid een kopje espresso en doe er een theelepel melkschuim op. [. . . ] Trek nooit aan het snoer om de stekker uit het stopcontact te trekken. €  oud uw apparaat en/of het snoer uit de buurt van warmtebronnen. H •  ermijd tijdens het gebruik iedere aanraking met bepaalde delen van het appaV raat die gloeiend heet kunnen worden (uitstroomopeningen, pijpje enz. G •  iet uitsluitend koud water in het waterreservoir en geen andere vloeistoffen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MAGIMIX 11401

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MAGIMIX 11401 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag