Gebruiksaanwijzing MAGIMIX 11062

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MAGIMIX 11062. Wij hopen dat dit MAGIMIX 11062 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MAGIMIX 11062 te teleladen.


Mode d'emploi MAGIMIX 11062
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MAGIMIX 11062

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] s t op Stop Annule à tout moment le cycle en cours. Hiermee kunt u het roosteren op ieder gewenst moment onderbreken. Raak de broodrooster niet aan tijdens het roosteren, met uitzondering van de bedieningsknop en de regelknoppen. Laat de broodrooster tijdens het roosteren nooit zonder toezicht. [. . . ] un côté de mon toast n’est pas grillé. De ene zijde van mijn brood is niet geroosterd. les touches ne s’allument pas (levier en position haute). De controlelampjes branden niet (bedieningsknop in hoge stand). les touches ne s’allument pas (levier en position haute). • Vous avez sélectionné la fonction baguette par erreur. € U hebt per ongeluk op de baguette knop gedrukt. € Trek de stekker uit het stopcontact, laat de broodrooster afkoelen. Verwijder het klemzittende brood voorzichtig met een houten voorwerp, zonder de weerstanden te beschadigen. de la fumée sort du grille pain. Mijn broodje of croissant is niet warm genoeg. € Laat kinderen niet zonder toezicht in de buurt van het apparaat. De broodrooster is niet bedoeld voor gebruik door kinderen. € Sommige delen van de broodrooster kunnen heet worden, raak het apparaat daarom nooit aan terwijl het in werking is, met uitzondering van de bedieningsknop en de regelknoppen. € Het apparaat moet altijd worden aangesloten op een geaard stopcontact. € Laat het snoer nooit over de rand van het werkblad naar beneden hangen. € Laat het apparaat of het snoer nooit in aanraking komen met hete of natte oppervlakken. € Trek na ieder gebruik en voordat u het apparaat schoonmaakt de stekker uit het stopcontact. [. . . ] MILIEUBESCHERMING Dit symbool duidt aan dat dit product niet samen met het huisvuil mag worden weggegooid. Breng het naar een speciaal inzamelpunt bestemd voor de recycling van elektrische en elektronische apparaten. Vraag uw gemeente of uw inzamelcentrum om de adressen van deze speciale inzamelpunten. Wij behouden ons het recht voor om de technische kenmerken van dit apparaat op ieder moment, zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MAGIMIX 11062

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MAGIMIX 11062 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag