Gebruiksaanwijzing MACLAREN TECHNO XT

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MACLAREN TECHNO XT. Wij hopen dat dit MACLAREN TECHNO XT handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MACLAREN TECHNO XT te teleladen.


MACLAREN TECHNO XT : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2489 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MACLAREN TECHNO XT

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] BELANGRIJK: Zorg dat deze Gebruikershandleiding wordt bewaard voor toekomstige naslag en dat deze wordt verstrekt aan iedereen die niet bekend is met het product vóórdat de bewuste persoon deze Buggy zal gebruiken. Breng de veiligheid van uw kind niet in het geding door de Gebruikershandleiding en daarin opgenomen veiligheidswaarschuwingen niet op te volgen. Este símbolo relaciona las advertencias con las ilustraciones y deben estudiarse conjuntamente. [. . . ] Dit symbool koppelt de waarschuwingen aan de illustraties omdat ze samen bestudeerd moeten worden. 33 es 0 Este símbolo relaciona las advertencias con las ilustraciones y deben estudiarse conjuntamente. 36 nl 0 Dit symbool koppelt de waarschuwingen aan de illustraties omdat ze samen bestudeerd moeten worden. BELANGRIJK: BEWAAR VOOR NASLAG IN DE TOEKOMST WAARSCHUWING: Lees deze gebruiksaanwijzing vóór gebruik zorgvuldig door en bewaar hem zodat u hem later kunt raadplegen. Als u deze gebruiksaanwijzing niet volgt, kan de veiligheid van uw kind worden aangetast. Dit voertuig is bedoeld voor kinderen vanaf 0 maanden en tot een maximum gewicht van 15 kg. 1• Het veiligheidstuigje is geen substitutie voor permanent toezicht door een volwassene. • De maximale draagcapaciteit van de zak aan de kap is 0 , 5 kg (indien aanwezig). € Door het te zwaar beladen, het onjuist inklappen of het gebruik van accessoires zoals kinderzitjes, tashaken, regenkappen, buggyboards, etcetera die niet door Maclaren zijn goedgekeurd, kan schade aan het wagentje ontstaan of kan het wagentje defect raken. € Schade als gevolg van het gebruik van accessoires die niet door Maclaren worden geleverd, wordt niet gedekt door onze garantie. € Laat nooit uw kind in de buggy zitten bij het op- of afgaan van trappen of of bij het vervoeren op andere transportmiddelen. 4 WAARSCHUWING Wanneer u kinderen in het voertuig plaatst of ze eruit haalt, dient het voertuig geparkeerd te zijn. 5 BELANGRIJK – PAS OP: Het is belangrijk dat kinderen uit de buurt van de buggy worden gehouden wanneer deze wordt ingeklapt of uitgeklapt. Voor deze handeling wordt namelijk een schaarbeweging gebruikt waarbij vingers tussen de buggy kunnen komen. [. . . ] Voor deze handeling wordt namelijk een schaarbeweging gebruikt waarbij vingers tussen de buggy kunnen komen. Zorg dat u tijdens het invouwen de vingers van het kindje niet ingeklemd worden en vouw altijd alle losse materialen op. 6 BELANGRIJK Het is belangrijk voor de veiligheid van uw kind dat het tuigje correct is aangebracht en passend is gemaakt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MACLAREN TECHNO XT

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MACLAREN TECHNO XT zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag