Gebruiksaanwijzing M-AUDIO USB MIDISPORT UNO

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing M-AUDIO USB MIDISPORT UNO. Wij hopen dat dit M-AUDIO USB MIDISPORT UNO handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing M-AUDIO USB MIDISPORT UNO te teleladen.


M-AUDIO USB MIDISPORT UNO : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2254 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   M-AUDIO USB MIDISPORT UNO (2257 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding M-AUDIO USB MIDISPORT UNO

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De interface is mobiel, voorzien van een eigen voeding en kan gemakkelijk op de USB-poort van de computer worden aangesloten zonder dat u de computer uit elkaar hoeft te halen of een externe voeding nodig hebt. De robuuste behuizing van de Uno bevat verder geïntegreerde USB- en MIDI-kabels, waardoor u ook niet met losse kabels hoeft te slepen. [. . . ] Selecteer "MIDISPORT Uno" in het vervolgkeuzemenu en klik op "Install. " 4. Op verschillende punten in het installatieproces wordt gemeld dat het stuurprogramma niet voldoet aan Windows Logo Testing. Windows vindt de interface en vraagt of u op internet naar een stuurprogramma wilt zoeken. Selecteer "Nee, niet nu" en druk op "Volgende" ( 2 ). Kies "Software automatisch installeren" en klik op "Volgende. " 11. Na de installatie wordt het bericht "De nieuwe hardware is geïnstalleerd en gereed voor gebruik" weergegeven. 1 2 3 M-Audio USB MIDISPORT Uno Gebruikershandleiding Nederlands · 2 Installatie-instructies voor Windows 98/ME/2000 Stuurprogramma's voor Windows 98/ME installeren Sluit de Uno NIET aan voordat u daarom wordt gevraagd. 1. Als dat niet het geval is, selecteert u "Uitvoeren" in het menu Start en typt u "D:\autorun" (zonder aanhalingstekens), waarbij "D:" het cd-rom-station is. Als het cd-rom-station met een andere letter dan "D:" wordt aangeduid, gebruikt u die letter in de opdrachtregel. Klik op "Stuurprogramma installeren. " Volg de instructies op het scherm. Sluit de Uno op een ongebruikte USB-poort op de computer aan. Windows gaat verder met de installatie van USB- en MIDI-stuurprogramma's voor de Uno. Start de computer desgewenst opnieuw en ga aan de slag met de Uno. Stuurprogramma's installeren voor Windows 2000 Sluit de Uno NIET aan voordat u daarom wordt gevraagd. 1. [. . . ] Hierdoor hebt u direct recht op volledige garantie en helpt u M-Audio producten te ontwikkelen en te produceren van de hoogst mogelijke kwaliteit. Registreer online op www. m-audio. com/register en ontvang GRATIS productupdates en een kans op geschenken van M-Audio. USB MIDISPORT Uno Tested to comply with FCC standards FOR HOME OR STUDIO USE M-Audio USB MIDISPORT Uno Gebruikershandleiding Nederlands · 4 M-Audio USA 5795 Martin Rd. , Irwindale, CA 91706 M-Audio Germany Technical Support Kuhallmand 34, D-74613 Ohringen, Germany Technical Support web: tel (pro products): tel (consumer products): fax (shipping): www. m-audio. com/tech (626) 633-9055 (626) 633-9066 (626) 633-9032 e-mail: tel fax: support@m-audio. de +49 (0)7941 - 9870030 +49 (0)7941 98 70070 Sales e-mail: info@m-audio. de +49 (0)7941 98 7000 +49 (0)7941 98 70070 www. m-audio. de tel: fax: Sales e-mail: tel: fax: sales@m-audio. com 1-866-657-6434 (626) 633-9070 www. m-audio. com Web M-Audio Canada Web M-Audio U. K. Floor 6, Gresham House, 53 Clarenden Road, Watford WD17 1LA, United Kingdom 1400 St-Jean Baptiste Ave. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING M-AUDIO USB MIDISPORT UNO

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding M-AUDIO USB MIDISPORT UNO zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag