Gebruiksaanwijzing M-AUDIO OZONE ユーザーズ・マニュアル

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing M-AUDIO OZONE. Wij hopen dat dit M-AUDIO OZONE handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing M-AUDIO OZONE te teleladen.


M-AUDIO OZONE ユーザーズ・マニュアル: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2384 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   M-AUDIO OZONE (1148 ko)
   M-AUDIO OZONE SCHNELLSTARTANLEITUNG (143 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding M-AUDIO OZONEユーザーズ・マニュアル

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Plaats de M-Audio JamLab CD-ROM in het CD-ROM-station van uw computer. Als u het eens bent met de bepalingen van de EULA, klik dan op het keuzerondje "I accept the terms of the license agreement"; klik vervolgens op "Next". Klik op "Install. " Op verschillende momenten tijdens het installatieproces kan er een melding verschijnen die aangeeft dat de driver niet aan Windows Logo Testing voldoet. [. . . ] Klik op "Install. " Op verschillende momenten tijdens het installatieproces kan er een melding verschijnen die aangeeft dat de driver niet aan Windows Logo Testing voldoet. Klik op "Continue Anyway" om de installatie voort te zetten. Klik "Finish" om de installatie van JamLab te voltooien. Installatie-instructies voor Mac OS X HOUD REKENING MET HET VOLGENDE: Sluit uw JamLab NIET op uw computer aan voordat de juiste driver-bestanden op uw computer zijn geïnstalleerd. Plaats de M-Audio JamLab CD-ROM in het CD-ROM-station van uw computer. Dubbelklik op het pictogram van de CD op uw desktop om de inhoud van de CD te bekijken. Klik op "Continue. " Hierna verschijnt het venster ReadMe met belangrijke informatie over de installatie. Als u dit venster hebt gelezen, klikt u op "Continue. " Vervolgens verschijnt de End-User License Agreement (EULA). Als u het eens bent met de bepalingen van de EULA, klikt u achtereenvolgens op "Continue" en "Agree" om de installatie voort te zetten. Klik op "Finish. " Er wordt een snelkoppeling naar GT PLAYER EXPRESS op uw desktop geplaatst. Dubbelklik op de snelkoppeling om GT Player Express uit te voeren. 2 JamLab GT Player Express installatie voor Mac OS X 1. Om GT Player Express te installeren, sleept u het pictogram GT Player Express naar uw harde schijf. Zodra GT Player Express in de map Applications staat, dubbelklikt u erop om de applicatie te openen. Als u dit doet, installeert GT Player Express een eigen versie van de VST plug-in. Klik op "Continue. " Als u de belangrijke informatie in het venster VST Plugin ReadMe hebt gelezen, klikt u op "Continue. " Selecteer een doelstation voor de installatie. Klik op "Continue. " Klik op "Upgrade" om de basisinstallatie uit te voeren. Zodra de installatie is voltooid, verschijnt het venster Installation Successful. [. . . ] Klik op "Continue. " Als u de belangrijke informatie in het venster VST Plugin ReadMe hebt gelezen, klikt u op "Continue. " Selecteer een doelstation voor de installatie. Klik op "Continue. " Klik op "Upgrade" om de basisinstallatie uit te voeren. Zodra de installatie is voltooid, verschijnt het venster Installation Successful. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING M-AUDIO OZONE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding M-AUDIO OZONE zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag