Gebruiksaanwijzing M-AUDIO FAST TRACK USB GEBRUIKERSHANDBOEK

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing M-AUDIO FAST TRACK USB. Wij hopen dat dit M-AUDIO FAST TRACK USB handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing M-AUDIO FAST TRACK USB te teleladen.


M-AUDIO FAST TRACK USB GEBRUIKERSHANDBOEK: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (722 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   M-AUDIO FAST TRACK USB (1222 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding M-AUDIO FAST TRACK USBGEBRUIKERSHANDBOEK

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Het lampje gaat branden wanneer het ingangssignaal ­40 dB bereikt. 2 » Nederlands M-Audio Fast Track USB » User Guide 4. 8. Mixregelaar -- Regelt de verhouding tussen het ingang- en weergavesignaal voor de signaalbewerking met de audiosoftware. (Bij opname met uw audiosoftware dient u het niveau van de ingang volledig dicht te draaien omdat u anders zowel het analoge ingangssignaal als het vertraagde opnamesignaal hoort. ) Mono-schakelaar -- Met behulp van deze schakelaar wordt het ingangssignaal tijdens de directe monitoring als mono-signaal weergegeven. [. . . ] Bekijk de inhoud van de CD en dubbelklik op de map "Fast Track USB". Alle drivercomponenten die voor Fast Track USB noodzakelijk zijn, worden nu naar de harde schijf gekopieerd. Tijdens de installatie onder Windows XP verschijnt er een installatievenster met de melding dat de driversoftware niet Windows Logo-gecertificeerd is. Nadat de computer opnieuw is gestart, verschijnt het pictogram van Control Panel op de taakbalk van Windows. Via dit pictogram hebt u direct toegang tot de software-instellingen van Fast Track USB. Kies de standaardoptie "Software automatisch installeren" en klik op "Volgende". De assistent installeert nu de noodzakelijke driverbestanden op de harde schijf. In sommige gevallen verschijnt hierbij opnieuw de melding dat de driversoftware niet Windows Logo-gecertificeerd is. Klik op de knop om de installatie voort te zetten om de installatie af te ronden. Na voltooiing van de installatie kunt u op het Control Panel-pictogram voor Fast Track USB klikken om naar de software-instellingen van het apparaat te gaan. Meer informatie over de instellingen vindt u in de paragraaf "Control Panel" van dit handboek. Mac OS X 1. Kies op het tabblad "Invoer" "M-Audio Fast Track USB" als invoerapparaat. Control Panel Onder Windows dubbelklikt u op het pictogram van M-Audio op de taakbalk om Control Panel van Fast Track USB te openen. About-pagina Op deze pagina vindt u de actuele versienummers van de drivers voor Fast Track USB en de firmware. Bovendien worden hier de webadressen voor het bijwerken van de drivers voor M-Audio vermeld. Hardwarepagina Op de hardwarepagina hebt u toegang tot de instellingen met betrekking tot de grootte van de buffer. De buffergrootte is van directe invloed op de stabiliteit van het audiosysteem en de latentietijd. [. . . ] Als u Fast Track USB als standaard audioapparaat onder OS X wilt definiëren, gaat u als volgt te werk: 1. Ga naar het Apple-menu en klik "Systeeminstellingen" / "Geluid". Kies Fast Track USB op de desbetreffende tabbladen als het standaardapparaat voor invoer en uitvoer. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING M-AUDIO FAST TRACK USB

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding M-AUDIO FAST TRACK USB zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag