Gebruiksaanwijzing LG 47CM960S

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LG 47CM960S. Wij hopen dat dit LG 47CM960S handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LG 47CM960S te teleladen.


LG 47CM960S : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (61987 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   LG 47CM960S (20477 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding LG 47CM960S

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] GEBRUIKERSHANDLEIDING LED LCD-TV / LCD-TV Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u het apparaat bedient en bewaar de handleiding op een veilige plek zodat u deze in de toekomst kunt raadplegen. [. . . ] â· Menutaal (Language) : Hiermee selecteert u een taal voor de schermtekst. â· Taal voor audio [Alleen in de digitale modus] : Hiermee selecteert u de gewenste taal voor digitale programma's met audio die in verschillende talen beschikbaar is. â· Taal voor ondertiteling [Alleen in de digitale modus] : Gebruik de functie Ondertiteling als de ondertiteling in twee of meer talen wordt uitgezonden. Indien er geen ondertitelgegevens in een gekozen taal worden uitgezonden, wordt de standaardtaal voor ondertiteling getoond. KANALENyinstellen BEELD, yGELUIDyinstellen OPTIE Geavanceerdeyfunctie Informatie 2 In-zoomen Sluiten SETTINGS OPTIE Taal BEELD GELUID INSTELLEN TIJD VERGRENDELLEN OPTIE NETWERK MIJNyMEDIA U kunt de taal van het menu dat op het scherm wordt getoond en van digitale geluidsuitzendingen selecteren. â· Menutaal (Language) : Hiermee selecteert u een taal voor de schermtekst. [. . . ] Indien er geen ondertitelgegevens in een gekozen taal worden uitgezonden, wordt de standaardtaal voor ondertiteling getoond. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LG 47CM960S

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LG 47CM960S zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag