Gebruiksaanwijzing LEXMARK Z816

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LEXMARK Z816. Wij hopen dat dit LEXMARK Z816 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LEXMARK Z816 te teleladen.


LEXMARK Z816 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (897 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   LEXMARK Z816 SETUP SHEET (743 ko)
   LEXMARK Z816 SETUP SOLUTIONS BOOKLET (98 ko)
   LEXMARK Z816 BROCHURE INSTALLATIEOPLOSSINGEN (2637 ko)
   LEXMARK Z816 SETUP SHEET (743 ko)
   LEXMARK Z816 Install Guide (743 ko)
   LEXMARK Z816 SETUP SOLUTIONS BOOKLET (98 ko)
   LEXMARK Z816 MANUAL DE SOLUÇÕES DE INSTALAÇÃO (2637 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding LEXMARK Z816

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 4 Legen Sie die CD ein und installieren Sie dann die Software gemäß den D Befolgen Sie die Bildschirmanweisungen, um die Installation abzuschließen. Las tareas de reparación o mantenimiento de la impresora que no se describan en las instrucciones de funcionamiento deberá realizarlas un técnico autorizado. [. . . ] Las tareas de reparación o mantenimiento de la impresora que no se describan en las instrucciones de funcionamiento deberá realizarlas un técnico autorizado. Controleer of de doos met de printer de onderdelen bevat: Opmerking: er wordt wellicht een USB-kabel meegeleverd. Opmerking: als bij de printer een foto-inktcartridge wordt geleverd, haalt u de cartridge uit de opslageenheid voor u de cartridge installeert. Gebruik alleen de bij dit product geleverde netvoeding of het door de Sluit het netsnoer aan op een goed toegankelijk stopcontact in de buurt van Neem contact op met een professionele onderhoudstechnicus voor Onderhoud en reparaties die niet in deze gebruikersdocumentatie worden beschreven. LET OP: installeer dit product nooit tijdens onweer en sluit nooit kabels, Zoals het netsnoer, aan tijdens onweer. Problemen met het instellen van de printer oplossen In dit gedeelte vindt u koppelingen naar onderwerpen met oplossingen voor mogelijke problemen met de printer. 2 Als naast de printer geen vinkje staat (ter indicatie dat printer is ingesteld als standaardprinter), klikt u met de rechtermuisknop op Lexmark 810 Series en kiest u Als standaardprinter instellen. Mac OS X 1 Controleer of op het bureaublad een map voor Lexmark 810 Series wordt weergegeven. Als het installatievenster niet verschijnt, doet u het volgende: 1 Dubbelklik op het pictogram van de Lexmark 810 Series Installer op het bureaublad. 3 Start de computer opnieuw op voordat u de printersoftware opnieuw Als het installatievenster niet verschijnt, doet u het volgende: 2 Verwijder de cd met printersoftware uit het cd-rom-station en plaats de cd opnieuw in het station. Als het installatievenster voor de printersoftware niet verschijnt, doet u het volgende: C Klik op Installeren of Nu installeren zodra het installatievenster voor de printersoftware verschijnt. 2 Dubbelklik op het programma voor het ongedaan maken van de installatie 4 Start de computer opnieuw op voordat u de printersoftware opnieuw U gaat als volgt te werk als de voorgaande oplossingen het probleem niet verhelpen: Maandag - vrijdag (9:00 a. [. . . ] Als het installatievenster voor de printersoftware niet verschijnt, doet u het volgende: C Klik op Installeren of Nu installeren zodra het installatievenster voor de printersoftware verschijnt. 2 Dubbelklik op het programma voor het ongedaan maken van de installatie 4 Start de computer opnieuw op voordat u de printersoftware opnieuw U gaat als volgt te werk als de voorgaande oplossingen het probleem niet verhelpen: Maandag - vrijdag (9:00 a. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LEXMARK Z816

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LEXMARK Z816 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag