Gebruiksaanwijzing LEXMARK PRINT DRIVERS FOR UNIX AND LINUX SYSTEMS PRINTER DRIVERS FOR UNIX & LINUX SYSTEMS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LEXMARK PRINT DRIVERS FOR UNIX AND LINUX SYSTEMS. Wij hopen dat dit LEXMARK PRINT DRIVERS FOR UNIX AND LINUX SYSTEMS handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LEXMARK PRINT DRIVERS FOR UNIX AND LINUX SYSTEMS te teleladen.


LEXMARK PRINT DRIVERS FOR UNIX AND LINUX SYSTEMS PRINTER DRIVERS FOR UNIX & LINUX SYSTEMS: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (328 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding LEXMARK PRINT DRIVERS FOR UNIX AND LINUX SYSTEMSPRINTER DRIVERS FOR UNIX & LINUX SYSTEMS

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Plaats de slang rond de achterkant van de stofzuiger en bevestig de slang aan zijden 3 en 4. Leeg de reservoirs als een van de twee het MAX niveau bereikt (Zie pagina 16). Om buislengte aan te passen, druk op klepje 1 om de handgreep te schuiven. [. . . ] Om buislengte aan te passen, druk op klepje 1 om de handgreep te schuiven. NL De accessoires zijn er om de bank, de trap en gordijnen schoon te maken. Druk de knop aan de zijkant in om de roterende borstel uit te zetten voor het gebruik op harde vloeren. NL Accessoires Controleer of de turbine head in de juiste stand staat voor uw vloer. Mini turbine (alleen bij bepaalde modellen) - verwijdert dierenharen uit kleine ruimtes. Het dragen van de stofzuiger Bij het dragen van de machine, druk niet op de klepjes dat de cyclonen of de buis losmaken. Zorg ervoor dat de cyclonen en het handvat vast aan de basis worden bevestigd. NL/BE Als u een opmerking hebt over uw Dyson, bel dan de Dyson helplijn met vermelding van het serienummer. Wanneer het snoer van het apparaat beschadigd is, haal dan onmiddellijk de stekker van het apparaat uit het stopcontact. De stofzuiger niet gebruiken als het snoer, de stekker of het toestel beschadigd is, u het toestel heeft laten vallen of als het toestel in aanraking is gekomen met water of andere vloeistoffen. In al deze gevallen wordt u verzocht direct contact op te nemen met de Dyson Consumentenlijn. Europese conformiteitsinformatie: een monster van dit product is getest en heeft bewezen conform de volgende Europese Richtlijnen: 73/23/EEG Laagspannings-(veiligheids-)richtlijn, 93/68/EEG CE Merk Richtlijn en 89/336/EEG EMC Richtlijn, te zijn. Productinformatie: Nettogewicht: 6, 4kg Netspanning: 230-240V Maximaal vermogen:1400W • De stofzuiger niet gebruiken wanneer een onderdeel defect, verdwenen of beschadigd is. € Voer geen andere onderhoudswerken uit aan de stofzuiger dan wat in deze handleiding staat beschreven en plaats niets in de openingen of in de bewegende delen van de machine. [. . . ] Productinformatie: Nettogewicht: 6, 4kg Netspanning: 230-240V Maximaal vermogen:1400W • De stofzuiger niet gebruiken wanneer een onderdeel defect, verdwenen of beschadigd is. € Voer geen andere onderhoudswerken uit aan de stofzuiger dan wat in deze handleiding staat beschreven en plaats niets in de openingen of in de bewegende delen van de machine. Nicht mehr benötigte Produkte und die Umwelt: Wenn Sie das Produkt ersetzen oder entsorgen möchten, denken Sie an die Umwelt und entsorgen Sie das alte Produkt gemäß den Richtlinien Ihrer nationalen und kommunalen Behörden. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LEXMARK PRINT DRIVERS FOR UNIX AND LINUX SYSTEMS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LEXMARK PRINT DRIVERS FOR UNIX AND LINUX SYSTEMS zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag