Gebruiksaanwijzing LEXMARK N4050E WIRELESS PRINT SERVER

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LEXMARK N4050E WIRELESS PRINT SERVER. Wij hopen dat dit LEXMARK N4050E WIRELESS PRINT SERVER handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LEXMARK N4050E WIRELESS PRINT SERVER te teleladen.


LEXMARK N4050E WIRELESS PRINT SERVER : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (515 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   LEXMARK N4050E WIRELESS PRINT SERVER SETUP SHEET (277 ko)
   LEXMARK N4050E WIRELESS PRINT SERVER annexe 1 (272 ko)
   LEXMARK N4050E WIRELESS PRINT SERVER SETUP SHEET (277 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding LEXMARK N4050E WIRELESS PRINT SERVER

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] NL De borstel staat AAN wanneer u de machine aanzet en in schoonmaakstand plaatst. € Om de roterende borstel uit te zetten, zet de machine in schoonmaakstand en druk op de rode knop. € Indien de borstel stopt tijdens gebruik, lees de gebruiksaanwijzingen voor “Blokkades”. [. . . ] 12130_NEW_DC15_EU_OP_MAN… p1-20 4/6/05 3:28 PM Page 8 IMPORTANT UK 4 Ensure machine is in upright position before using tools • Ensure hair and loose clothing are kept clear of wand cap when machine is switched on. B NL Zorg ervoor dat de machine in de parkeerstand staat voordat de accessoires worden gebruikt. Zorg ervoor dat haren en losse kleding weggehouden worden van de handgreepklep wanneer de machine aan is. Gebruik van de slang A Trek de handgreep uit en druk de knopjes aan de zijkant om de handgreep te verwijderen. NL Het gebruik van de accessoires - Gebruik handgreep A Trek metale buis uit de handgreep tot deze klikt. Als u klaar bent, zorg ervoor dat de slang recht is, druk vervolgens op de knop en duw de buis terug. De trap schoonmaken - Plaats de machine onder aan de trap terwijl u stofzuigt. NL Controleer het filter regelmatig en was het minimaal elke 6 maanden uit. Wanneer het snoer van het apparaat beschadigd is, haal dan onmiddellijk de stekker van het apparaat uit het stopcontact . De stekker moet uit het stopcontact gehaald worden voor het onderhoud of schoonmaken van het toestel. De stofzuiger niet gebruiken als het snoer, de stekker of het toestel beschadigd is, u het toestel heeft laten vallen of als het toestel in aanraking is gekomen met water of andere vloeistoffen. In al deze gevallen wordt u verzocht direct contact op te nemen met de Dyson Consumentenlijn. Deze machine is niet geschikt voor kleine kinderen om zelfstandig te gebruiken. Sommige tapijten kunnen kleine statische schokken veroorzaken in het stofreservoir bij gebruik. Deze schokjes zijn geheel ongevaarlijk en niet toe te wijzen aan de stroomtoevoer. Om dit te minimaliseren wordt u geadviseerd om de stofreservoir te legen en schoon te maken met koud water. [. . . ] Om dit te minimaliseren wordt u geadviseerd om de stofreservoir te legen en schoon te maken met koud water. Ga niet verder met het gebruiken van de stofzuiger als er onderdelen fout of kapot zijn of missen. Gebruik de machine niet voor andere doeleinden dan in deze handleiding beschreven zijn en stop niets in de openingen of bewegende onderdelen van de stofzuiger. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LEXMARK N4050E WIRELESS PRINT SERVER

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LEXMARK N4050E WIRELESS PRINT SERVER zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag