Gebruiksaanwijzing LAGRANGE POPP Y

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LAGRANGE POPP Y. Wij hopen dat dit LAGRANGE POPP Y handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LAGRANGE POPP Y te teleladen.


Mode d'emploi LAGRANGE POPP Y
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding LAGRANGE POPP Y

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Als het nodig is, vervang dan alleen door een snoer met dezelfde definitie . Deze apparaten zijn conform de Richtlijnen 73/23/EEG, 89/336/EEG, 93/68/EEG, RoHs . Om deze reden mag uw toestel in geen geval mag worden weggegooid in een openbare of privé-vuilnisbak bestemd voor huishoudelijk afval . Dit wordt aangegeven met het symbool Bij de buitendienststelling moet uw toestel, ofwel worden teruggebracht naar uw verkoper, ofwel worden gedeponeerd in een recyclagecentrum voor verdere verwerking of hergebruik . [. . . ] Sluit het snoer aan op een stopcontact . : Savoyarde), is het mogelijk de stukjes brood in de ovenschoteltjes van de draaiplaat te leggen. Ontkoppel steeds uw apparaat en laat het volledig afkoelen vooraleer het schoon te maken. Reinigen van de caquelon voor fondue en van de wokpan: reinig van binnen en van buiten met warm water en afwasmiddel; gebruik een zacht, niet-schurend sponsje . : u kunt warm water met afwasmiddel doen in de caquelon voor kaas of in de wokpan, en deze vervolgens een tijdje laten weken om een maximum aan resten te verwijderen (vooral bij kaasfondues) . Maak de handgrepen schoon met een licht vochtige spons of een licht bevochtigde doek zonder afwasmiddel . Ze niet laten weken en niet in de vaatwasmachine doen, want dit zou de houten handvatten kunnen beschadigen . Reiniging van het wokdeksel: reinig het met een beetje warm water en een afwasmiddel . Niet laten weken en niet in de vaatwasmachine doen, want dat zou de houten knop kunnen beschadigen . Reinigen van de kommen en de draaiplaat (Model Fondue Deluxe REF 349 002) : was ze met warm water en een afwasmiddel . : Laat het gerei niet volledig weken en doe het niet in de vaatwasmachine, want dat zou de houten handvatten kunnen beschadigen. CHINESE FONDUE Basiselementen : 150 à 200 g wit vlees per genodigde (kip, kalf of varken) ; gesneden in stukjes ; 1/2 l kippenbouillon bijgewerkt met sherry . Doe de stukjes vlees in de bouillon en ga verder te werk zoals voor de kaasfondue . U kunt dit begeleiden met sojasaus of een andere Chinese saus . De rijst kunt u besprenkelen met bouillon . ) gesneden in blokjes, (houd de koppen en de graten voor de court-bouillon) ; 1 ui ; 2 kruidnagels ; 1 kruidentuiltje (laurier, peterselie, tijm, selder) ; 10 jeneverbessen ; 75 cl droge witte wijn ; 2 citroenen ; zout, peper . Bereiding van de court-bouillon: doe de visresten samen met de ui, het kruidentuiltje, de jeneverkorrels, de kruidnagels in een pan met 25 cl water . laten koken gedurende 30 tot 40 minuten . Ondertussen kunt u de vis in mootjes snijden en ze besprenkelen met citroensap . Als het koken van de courtbouillon klaar is, giet u deze door een zift in de caquelon zonder deze te laten koken . Drenk de vismootjes in deze bouillon samen met een remouladesaus en de rijst . FONDUE BOURGUIGNONNE (fonduepan) Reken per persoon, op 150 g à 200 g rundvlees (filet, lendenstuk of ontvette lendenbiefstuk-rumpsteak) die uw slager, op uw verzoek, in blokjes van 2 cm zal snijden . [. . . ] Laat nog 5 minuten koken zonder deksel Serveer met op met couscous als begeleiding . KERRIESCHOTEL VAN KALKOEN MET KOKOSMELK Ingrediënten voor 4 personen: 600 g kalkoenfilet ; 1/2 rode paprika ; 1/2 groene paprika ; 1 prei, 2 teentjes knoflook; 50 cl kokosmelk (niet gesuikerd) ; 6 blaadjes basilicum: bieslook; kerriepoeder; zout en peper . Snijd de paprika in fijne repen, en de prei in fijne plakjes, plet de knoflook . Laat de kokosmelk koken in de wok (thermostaat maximum) . [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LAGRANGE POPP Y

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LAGRANGE POPP Y zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag