Gebruiksaanwijzing LAGRANGE FROMAGERE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LAGRANGE FROMAGERE. Wij hopen dat dit LAGRANGE FROMAGERE handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LAGRANGE FROMAGERE te teleladen.


Mode d'emploi LAGRANGE FROMAGERE
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding LAGRANGE FROMAGERE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Voor het verkrijgen van informatie over deze recyclagecentra moet u contact opnemen met uw lokale autoriteiten, de organisatie die de recyclage in uw regio verzorgt of met de winkel waar u het apparaat heeft gekocht. SNOER ___________________________________________ De voedingskabel moet goed worden gecontroleerd voor elk gebruik. Indien deze beschadigd is, mag het apparaat niet worden gebruikt. Het snoer mag enkel worden vervangen door LAGRANGE, zijn servicedienst of door een door LAGRANGE geautoriseerde persoon, en dit om gevaar voor de gebruiker te voorkomen. [. . . ] merk op dat de kaas meer melkwei produceert door het toevoegen van zout. € U kunt ook het uitdruppen langer laten doorgaan voor het verkrijgen van een « droge » kaas. 20 LA FROMAGERE:LAGRANGE 22/07/09 15:40 Page 23 RIJPING VAN EEN « DROGE» KAAS Plattekaas is de basis voor de meeste kazen. Voor het verkrijgen van een drogere kaas moet deze vervolgens verder worden verwerkt. Stappen: • Haal uw kaas uit de vorm en zout deze (1 snuifje) lichtjes aan de bovenzijde. u kunt ook aroma toevoegen (peper , kruiden , komijn…). € Draai deze de volgende dag om en zout de andere zijde • Herhaal deze bewerking elke dag gedurende 3 à 4 dagen voor een kaas van 1, 5 L à 1 L en gedurende 2 à 3 dagen voor een kaas van 0, 25 L. • Uw kaas is nu klaar en de rijping kan beginnen. Hiervoor beschikt u het best over een goede verluchte kelder bij ongeveer 15°. Wanneer u niet over een kelder beschikt, plaats de kaas dan op de koelste plaats van het huis en bescherm de kaas met een kaasstolp met net tegen insecten. Vergeet niet deze elke dag om te draaien. Zijn van de waarborg uitgesloten : de beschadigingen voortkomend uit een verkeerd gebruik of gebruik niet volgens de handleiding, en de breuken als gevolg van vallen. 23 Assortiment met kleine verse kaasjes met diverse smaken 4 kleine uitdrupvormen op basis van verse melk van de koe of geit (elk 0. Indien u halfvolle melk gebruikt moet u de kaas uitdrukken in een filterdoek om zoveel mogelijk de melkwei te verwijderen en vorm te geven aan de kaas. Bedek één kaas met Provençaalse kruiden of fijn gesneden verse kruiden (bieslook), één met fijngehakte noten of hazelnoten, één met komijne- of sesamzaadjes en de laatste met peper of paprika in poedervorm. Draai de kaas om en ga op dezelfde wijze te werk. Presenteer deze op een bord en serveer de kaas samen met boerenbrood. ) Deze specialiteit uit Lyon is zeer eenvoudig te bereiden. 1 grote uitgedrupte kaas van 1 L volle UHT-koeienmelk. 1 pot van 20cl slagroom – 200 g sjalotten - 1/2 bundel bieslook 1 bundel platte peterselie - 1/2 bundel kervel - 1 dl olie – 1 dl witte droge wijn - zout / peper Bereid de uitdrupvorm 48 h vooraf voor zoals aangegeven in de handleiding (reken op één dag of nacht uitlekken). Uw kaas moet zo consistent mogelijk zijn (verwijder zoveel mogelijk melkwei). was de sjalotten en kruiden en snij deze fijn. [. . . ] Laat de gelatine weken in koud water gedurende de tijd die op de verpakking is aangegeven, en meng ondertussen de plattekaas en de suiker in een kom. Laat de gelatine uitlekken en los deze op in warm citroensap. Laat afkoelen Klop het wit van ei energiek op tot sneeuw met een snuifje zout. Voeg het citroensap en de gelatine toe aan het mengsel van de plattekaas, en vervolgens heel voorzichtig het opgeklopte eiwit zonder het te breken. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LAGRANGE FROMAGERE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LAGRANGE FROMAGERE zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag