Gebruiksaanwijzing LAGRANGE 339901

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LAGRANGE 339901. Wij hopen dat dit LAGRANGE 339901 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LAGRANGE 339901 te teleladen.


Mode d'emploi LAGRANGE 339901
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding LAGRANGE 339901

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Het apparaat op voldoende afstand plaatsen van voorwer pen die vuur kunnen vatten (gordijnen. ) Het apparaat nooit op een warm oppervlak plaatsen of in de nabijheid van een vlam. Het apparaat nooit in werking laten zonder erop te letten. [. . . ] Het apparaat buiten het bereik van kinderen houden. Het apparaat is uitsluitend voor huishoudelijk gebruik bes temd en mag alleen worden gebruikt op de manier die in de handleiding wordt vermeld. De voet van het apparaat nooit in water of enig andere vloeistof dompelen om het schoon te maken of om een andere reden. Het apparaat moet in elk geval afgekoppeld en volledig afge koeld zijn alvorens te worden gereinigd of opgeborgen. Let erop het apparaat nooit buiten te gebruiken, in de regen. Als hij beschadigd is, dient u het apparaat niet te gebruiken. 75 mm2 voorzien van een stekker voor hoge temperaturen. Als het nodig is, vervang dan alleen door een snoer met dezelfde definitie. Deze apparaten zijn conform de Richtlijnen 2006/95/CE, 2004/ 108/CE, DEEE 2002/96/CE, RoHs 2002/95/CE, CE 1935/2004. Alleen spoelen met een spons of een doek Aangezien het waterreservoir bekleed is met een antiaanba klaag, nooit schuursponsjes of metalen voorwerpen gebruiken om het schoon te maken, want die beschadigen hetapparaat. De kom en het deksel kunnen eventueel wel in de vaatwas machine worden gereinigd. het hoofddeel van het apparaat kan worden gereinigd met een natte doek. Een beetje vaatwasmiddel toevoegen als het nodig is. EeRste geBRuik Vóór het eerste gebruik, is het nuttig het apparaat met een lichtjes vochtige doek af te nemen en alle onderdelen goed te drogen. Voor deze bewerking, erop letten dat het apparaat afgekoppeld is. In weRking stellen en geBRuik De transparante kom verwijderen en het reservoir met water vullen tot aan het maximumpeil (opgelet: dit peil niet over schrijden om te verhinderen dat het water overloopt). De kom terug bovenop het reservoir zetten en zich ervan ver gewissen dat hij goed vastgeklemd zit tussen de 4 clips. Het deksel verwijderen, het gewenste aantal worsten inleggen (van 1 tot 8) en het deksel terug sluiten. [. . . ] Het deksel verwijderen, het gewenste aantal worsten inleggen (van 1 tot 8) en het deksel terug sluiten. Het brood snijden (op een lengte niet groter dan die van de spiesen) en dat op de RVS-spiesen leggen. Om gratis gebruik te maken van één jaar bijkomende waarborg, kunt u zich inschrijven op de internet-site van (www. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LAGRANGE 339901

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LAGRANGE 339901 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag