Gebruiksaanwijzing LAGRANGE 129014

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LAGRANGE 129014. Wij hopen dat dit LAGRANGE 129014 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LAGRANGE 129014 te teleladen.


Mode d'emploi LAGRANGE 129014
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding LAGRANGE 129014

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 129013) VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN Lees deze handleiding aandachtig door en bewaar hem zodat u hem later nog kunt raadplegen. –■ Dit apparaat is uitsluitend bedoeld voor huishoudelijk gebruik en moet gebruikt worden zoals in de gebruiksaanwijzing is aangegeven. ■■ Rol het snoer altijd volledig uit. –■ Controleer op de spanning van het lichtnet overeenkomt met de spanning aangegeven op het typeplaatje van het apparaat en sluit het aan op een 10/16A geaard stopcontact 10/16. [. . . ] Wrijf niet in de pannetjes met metalen voorwerpen of schuurmiddelen (risico op aantasting van de antikleeflaag). Draagstel in roestvrij staal: gebruik niet te veel water, gewoon schoonmaken met een spons gedrenkt in wat water met afwasmiddel en afdrogen met een droog doek. Buitenkant: reinig met een vochtige spons en droog af met een zacht doek. oNDERHOUD Laat het toestel nooit in water weken. Haal steeds de stekker uit het stopcontact en laat het toestel volledig afkoelen alvorens het te reinigen. Steen: laat de steen een half uur weken in warm water en schrob daarna met een spons, goed afspoelen. Laat het toestel goed drogen alvorens het op te bergen. Bij de reiniging met een schuurspons of staalwol kan de steen zijn glans verliezen, dit tast de werking van de steen echter niet aan. Nadat u de steen een paar keer hebt gebruikt, kan de steen een onuitwisbare bruine tint krijgen. dit verschijnsel is echter volkomen normaal. Grill/pannenkoekenplaat: laat de plaat 15 tot 30 minuten weken in warm water met afwasmiddel. Laat de plaat uitdruipen en droog goed af alvorens de plaat opnieuw te gebruiken. Indien er ondanks deze voorzorgsmaatregelen toch nog kleine resten blijven kleven of gekarameliseerde kookvlekken zijn, maak u dan geen zorgen aangezien deze niet schadelijk zijn bij een volgend gebruik. Pannetjes: reinig de pannetjes met een zachte spons die niet schuurt, warm water en wat afwasmiddel. 15 Aanbevelingen Raclette: Slecht één gebod : kies een goede kaas die geschikt is voor raclette. snijd de kaas in fijne plakjes van 6 cm x 6 cm. Laat de plakjes in de pannetjes smelten tot er zich een licht korstje vormt. Opdienen met in de schil gekookte aardappelen (die warm blijven op de steen of de pannenkoekenplaat), fijngesneden rauwe ham, gerookte ham, gedroogd vlees of fijne vleeswaren. Aat uw verbeelding spreken: kleine witte uitjes, augurken, champignons, een snuifje gemalen witte peper op de kaas, tomatenschijjfjes, aubergines, enz. Steen: aangezien de bereiding van groenten meer tijd neemt dan bij vlees, is het aanbevolen eerst alle groeten op de steen te bereiden en eens deze goed doorbakken zijn deze te groeperen in een hoekje om plaats te maken voor het vlees of de vis. Voor de bereiding van het vlees kunt u aan de slager zeer fijngesneden plakjes vragen. Pannenkoeken: een eenvoudig en universeel recept: 250g bloem, 2 eieren, 3 eetlepels poedersuiker, 25g boter, 1/2 koffielepel fijn zout, 3 eetlepels olie, 1 eetlepel rum en een halve liter melk. [. . . ] –■ Fruit: appel, peer, banaan… DE CHEVROTINE (voor 6 personen) Ingrediënten: 1, 2kg in fijne schijfjes gesneden raclettekaas, 2 aardappelen, 250g in dunne plakjes gesneden geitenkaas (2 kleine kaasjes), zwarte olijven, tijm. Laat de aardappelen in de schil koken en leg ze op een schotel (met een beetje water op de bodem) die u op de bovenplateau zult plaatsen. Vul de pannetjes met een schijfje geitenkaas en een schijfje raclettekaas. Laat de kaas smelten tot er een lichte goudgele korst op het oppervlak gevormd wordt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LAGRANGE 129014

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LAGRANGE 129014 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag