Gebruiksaanwijzing KYSOH ATTITUNES STUDIO

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing KYSOH ATTITUNES STUDIO. Wij hopen dat dit KYSOH ATTITUNES STUDIO handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing KYSOH ATTITUNES STUDIO te teleladen.


KYSOH ATTITUNES STUDIO : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3976 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   KYSOH ATTITUNES STUDIO (3817 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding KYSOH ATTITUNES STUDIO

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Startpagina Functies - geeft de hoofdfuncties weer, zoals kopiëren, scannen en faxen. Opdrachtstatus - geeft actieve, vasthouden, voltooide en beveiligde opdrachten weer. [. . . ] Opdrachtstatus - geeft actieve, vasthouden, voltooide en beveiligde opdrachten weer. Alles wissen - hiermee worden vorige en gewijzigde instellingen voor de huidige functie gewist. Via CentreWare Internet Services hebt u toegang tot printerconfiguratiegegevens, papier- en verbruiksartikelenstatus, opdrachtstatus en diagnostische functies via een TCP/IP-netwerk. Zie het hoofdstuk Functies van de Handleiding voor de gebruiker op de Software and Documentation cd (cd met software en documentatie) of online voor meer informatie over printerbeheer. Bevestig of wijzig instellingen voor formaat en soort op het bedieningspaneel. U kunt handmatig faxnummers invoeren of deze opslaan in een adresboek. Als u een adresboek wilt configureren, raadpleegt u de Handleiding voor de gebruiker > Faxen > Het adresboek gebruiken. Zie de Handleiding voor de gebruiker > Installatie en instellingen om faxen in te stellen. Druk zo nodig op + om een handmatige vermelding toe te voegen aan meerdere opgeslagen vermeldingen, of op Ontvangerslijst bewerken. NL Als er een storing optreedt, wordt op het aanraakscherm van het bedieningspaneel via een animatie aangegeven hoe u de storing kunt verhelpen. [. . . ] Zie de Handleiding voor de gebruiker > Installatie en instellingen om faxen in te stellen. Druk zo nodig op + om een handmatige vermelding toe te voegen aan meerdere opgeslagen vermeldingen, of op Ontvangerslijst bewerken. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING KYSOH ATTITUNES STUDIO

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding KYSOH ATTITUNES STUDIO zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag