Gebruiksaanwijzing KYOCERA KM-3650W DATASHEET

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing KYOCERA KM-3650W. Wij hopen dat dit KYOCERA KM-3650W handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing KYOCERA KM-3650W te teleladen.


KYOCERA KM-3650W DATASHEET: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3223 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   KYOCERA KM-3650W DATASHEET (2322 ko)
   KYOCERA KM-3650W USER MANUAL (588 ko)
   KYOCERA KM-3650W KMNET VIEWER (855 ko)
   KYOCERA KM-3650W FOR WINDOWS 7 (1573 ko)
   KYOCERA KM-3650W QUICK REFERENCE (5345 ko)
   KYOCERA KM-3650W OPERATION MANUAL (423 ko)
   KYOCERA KM-3650W FILE MANAGEMENT UTILITY (224 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding KYOCERA KM-3650WDATASHEET

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] KM-3650w MULTIFUNCTIONEEL A0-APPARAAT ZWART-WIT De KM-3650w bevat uiterst duurzame componenten die garant staan voor een soepele en betrouwbare werking. Het systeem is ontworpen voor de veeleisende kantooromgeving van vandaag de dag. [. . . ] formaat scan: A0 Interface: 10Base-T/100Base-TX Bestandstypen: TIFF (G3, G4), CALS-G4, BMP, PDF, JPEG Functies: Scannen naar map, dichtheid in 7 stappen instelbaar, continu scannen, achtergrond verwijderen, rand wissen, spiegelen, scannen + kopiëren OPTIES Rolunit (RU-5), scansysteem 1, PDF print VERBRUIKSARTIKELEN TK-950 tonerkit: Toner voor 2. 400 m met breedte A0 bij 5% dekking Toner voor 2. 000 m met breedte A0 bij 6% dekking Rolunit (RU-5) Uw Kyocera Partner: Kyocera Mita Nederland B. V. , Beechavenue 25, 1119 RA Schiphol-Rijk, Nederland, Tel +31 (0)20 58 77 200, Fax +31 (0)20 58 77 260, www. kyoceramita. nl, informatie@kyoceramita. nl KM-3650/editie 07/2006 - gedrukt op chloorvrij gebleekt papier - *Alle genoemde merknamen en producten zijn productnamen en handelsmerken, resp. wettig gedeponeerde handelsmerken van de desbetreffende fabrikanten - Technische wijzigingen voorbehouden. Afgebeeld product bevat optionele accessoires AL HET NODIGE OP EEN MINIMAAL OPPERVLAK MEER EFFICIENCY OP KANTOOR Soms is meer efficiency op kantoor gewoon een kwestie van een nieuw print systeem kopen. De KM-3650w is een uiterst capabel multifunctioneel systeem voor gebruik in het netwerk. Daardoor kan dit apparaat gemakkelijk worden gebruikt vanaf alle werkstations in uw kantoor. De gebruikersinterface is gemakkelijk van opzet, zodat iedereen op kantoor gemakkelijk kan afdrukken en scannen vanaf zijn of haar eigen computer. En als u voor uw grote formaten nog steeds een plotter en analoog kopieerapparaat gebruikt, dan wint u met de KM-3650w bovendien veel tijd en ruimte. Dit apparaat voert immers met het grootste het gemak De Kyocera KM-3650w is zo compact en stil dat het apparaat in vrijwel elk kantoor een plaats kan krijgen. Het apparaat biedt tal van oplossingen voor het afdrukken, kopiëren en scannen van grote formaten tot maximaal A0. U zult merken dat dit multifunctionele apparaat bijzonder gebruiksvriendelijk is, of u nu afdrukt via het netwerk of het grote, handig geplaatste bedieningspaneel gebruikt. Het apparaat werkt probleemloos in het dagelijks gebruik en is gemakkelijk te onderhouden. [. . . ] Met de apart verkrijgbare scanner maakt u optimaal gebruik van alle mogelijkheden van dit multifunctionele systeem en creëert u een grootformaat-systeem dat kan afdrukken, kopiëren en scannen. Zo beschikt u met één apparaat over een superieure kwaliteit op het kleinst mogelijke oppervlak. Uitvoer aan achterzijde Eenvoudig uit te breiden met een aparte finisher om af te drukken of te kopiëren én tegelijk te vouwen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING KYOCERA KM-3650W

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding KYOCERA KM-3650W zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag