Gebruiksaanwijzing KORONA 41001 - GAUFRIER

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing KORONA 41001 - GAUFRIER. Wij hopen dat dit KORONA 41001 - GAUFRIER handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing KORONA 41001 - GAUFRIER te teleladen.


Mode d'emploi KORONA 41001 - GAUFRIER
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding KORONA 41001 - GAUFRIER

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] elk ander gebruik of wijzigingen die niet door de fabrikant zijn goedgekeurd kunnen leiden tot gevaar , schade en letsel. Dit apparaat is niet bedoeld voor commercieel gebruik!€ Zorg er, voordat u het apparaat aansluit op het stopcontact, voor dat uw lokale spanning overeenkomt met de technische gegevens van het apparaat. [. . . ] Om het risico op letsel/schade aan het apparaat, elektrische schokken, brand en brandwonden te vermijden!Wees voorzichtig en zorg ervoor dat het apparaat niet oververhit raakt. Netsnoer en stekker 28 Handleiding DUtcH Voor het eerste gebruik • Verwijder alle verpakkingsmaterialen en controleer of het apparaat compleet is. U kunt de beschermende lagen op de verwarmingselementen verwijderen door de wafelplaten ongeveer 10 minuten op de hoogste stand te verwarmen (zonder voedsel). Vet de wafelplaten enigszins in met wat bakolie voordat u het apparaat voor het eerst gebruikt. Dit helpt de verwarmingsplaten af te dichten en hoeft maar één keer uitgevoerd te worden. Dit kan een lichte opbouw van rook en geur veroorzaken. Dit veroorzaakt geen schade en betekent niet dat uw apparaat niet naar behoren werkt. Zorg ervoor dat de kamer goed geventileerd is! na dit voorverwarmproces is uw wafelijzer klaar voor gebruik. Laat het wafelijzer volledig afkoelen en reinig het apparaat zoals beschreven onder Reiniging en onderhoud. Waarschuwing: Plastic zakken vormen een verstikkingsgevaar voor peuters en baby’s en moeten daarom uit de buurt worden gehouden. Sluit het apparaat aan op een correct geïnstalleerd stopcontact en zet de temperatuurregeling (5) in de hoogste stand. Open het deksel (1) met behulp van de handgreep (3) en giet het beslag in het midden van de onderste plaat. U kunt het apparaat uitschakelen door de temperatuurregeling (5) in de stand 1 te zetten (laagste stand) en de stekker uit het stopcontact te trekken (6). Open het deksel en laat apparaat volledig afkoelen. Opmerking: Tijdens gebruik schakelt een ingebouwde thermostaat het apparaat in en uit om een constante temperatuur te waarborgen. Meesterrecept Ingrediënten: 80 g boter 60 g suiker 3 eieren 3/8 l melk 300 g bloem 2 theelepels bakpoeder Rum naar smaak Poedersuiker Bereiding: Meng de boter met suiker, vanillesuiker en eieren tot een glad mengsel. [. . . ] Breng dit apparaat daarom aan het einde van zijn levensduur terug naar een speciaal inzamelpunt voor verwijdering of naar uw dealer. Technische gegevens: Spanning: Nominaal vermogen: Beschermingsklasse: 220 - 240 V ~ 50 / 60 Hz 1200 W I Onderhevig aan verandering zonder kennisgeving. 34 Handleiding DUtcH Garantie: Er zit op dit product 2 jaar garantie tegen defecten in materialen en fabricagefouten. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING KORONA 41001 - GAUFRIER

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding KORONA 41001 - GAUFRIER zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag