Gebruiksaanwijzing KORONA 41001 - GAUFRIER

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing KORONA 41001 - GAUFRIER. Wij hopen dat dit KORONA 41001 - GAUFRIER handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing KORONA 41001 - GAUFRIER te teleladen.


KORONA 41001 - GAUFRIER : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (268 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding KORONA 41001 - GAUFRIER

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 23 Beoogd gebruik Lees deze handleiding aandachtig door vóór gebruik en bewaar de handleiding op een veilige plek, zodat u deze in de toekomst nog eens kunt doornemen. als u het apparaat in de toekomst doorgeeft aan een derde partij , zorg er dan voor dat u deze handleiding bijvoegt. elk ander gebruik of wijzigingen die niet door de fabrikant zijn goedgekeurd kunnen leiden tot gevaar , schade en letsel. [. . . ] Netsnoer en stekker 28 Handleiding DUtcH Voor het eerste gebruik • Verwijder alle verpakkingsmaterialen en controleer of het apparaat compleet is. U kunt de beschermende lagen op de verwarmingselementen verwijderen door de wafelplaten ongeveer 10 minuten op de hoogste stand te verwarmen (zonder voedsel). Vet de wafelplaten enigszins in met wat bakolie voordat u het apparaat voor het eerst gebruikt. Dit helpt de verwarmingsplaten af te dichten en hoeft maar één keer uitgevoerd te worden. Dit veroorzaakt geen schade en betekent niet dat uw apparaat niet naar behoren werkt. Laat het wafelijzer volledig afkoelen en reinig het apparaat zoals beschreven onder Reiniging en onderhoud. Waarschuwing: Plastic zakken vormen een verstikkingsgevaar voor peuters en baby’s en moeten daarom uit de buurt worden gehouden. Sluit het apparaat aan op een correct geïnstalleerd stopcontact en zet de temperatuurregeling (5) in de hoogste stand. Open het deksel (1) met behulp van de handgreep (3) en giet het beslag in het midden van de onderste plaat. U kunt het apparaat uitschakelen door de temperatuurregeling (5) in de stand 1 te zetten (laagste stand) en de stekker uit het stopcontact te trekken (6). Opmerking: Tijdens gebruik schakelt een ingebouwde thermostaat het apparaat in en uit om een constante temperatuur te waarborgen. Meesterrecept Ingrediënten: 80 g boter 60 g suiker 3 eieren 3/8 l melk 300 g bloem 2 theelepels bakpoeder Rum naar smaak Poedersuiker Bereiding: Meng de boter met suiker, vanillesuiker en eieren tot een glad mengsel. als alternatief kunt u ook een mengsel van bloem/bakpoeder en melk toevoegen. Vanille-wafels Ingrediënten: 150 g boter of margarine 200 g suiker 4 eieren Extract van een vanilleboon Keukenzout 250 g bloem 1 afgestreken theelepel bakpoeder 1 – 2 eetlepels gecondenseerde melk Poedersuiker Bereiding: Meng de boter, suiker, eieren, zout, vanille-extract, bloem en bakpoeder voor ca. [. . . ] 34 Handleiding DUtcH Garantie: Er zit op dit product 2 jaar garantie tegen defecten in materialen en fabricagefouten. Deze garantie is niet geldig: • als het apparaat niet is gebruikt in overeenstemming met de instructies • voor schade als gevolg van slijtage (batterijen, etc. Er worden (op grond van de garantie) geen verdere rechten aan de klant gegeven. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING KORONA 41001 - GAUFRIER

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding KORONA 41001 - GAUFRIER zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag