Gebruiksaanwijzing KENWOOD VRS-N8100

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing KENWOOD VRS-N8100. Wij hopen dat dit KENWOOD VRS-N8100 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing KENWOOD VRS-N8100 te teleladen.


KENWOOD VRS-N8100 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (109 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   KENWOOD VRS-N8100 Instruction Manual (285 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding KENWOOD VRS-N8100

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Fifmware Update 3 Verwenden Sie die MULTI CONTROL %/fi, um Erscheinungsbild auszuwählen, und drücken Sie die ENTER-Taste. [. . . ] U kunt alleen een gewenste geluidsspoor-taal kiezen als er meerdere talen op de dossier zijn opgenomen. NET LINK Network Setup Back Main IP Back Menu Language TV Aspect Video Out Screen Saver Black Level Setup Back English 4:3 NTSC/CVBS/Y/C 16:9 Kiezen van de ondertiteling-taal U kunt ook de taal van de ondertitels wijzigen terwijl u naar een DivX®VIDEO kijkt (mits er meerdere ondertiteling-talen op de dossier zijn opgenomen). Telkens wanneer op de PAGE 5 toets wordt gedrukt, wordt een andere taal ingesteld. Het menu komt te vervallen wanneer er ongeveer 3 seconden geen bediening wordt verricht. U kunt alleen een gewenste ondertiteling-taal kiezen als er meerdere talen op de dossier zijn opgenomen. divX(R) VOD Fifmware Update 3 Gebruik de MULTI CONTROL %/fi om de beeldverhouding te selecteren , en druk op de ENTER toets. [. . . ] Exe Correctie VRS-N8100 Gebruiksaanwijzing / P4 “Bestanden die via dit toestel weergegeven kunnen worden” 7 Fotogegevens (PHOTO) (JPEG, BMP, GIF, PNG) Niet correct Details 24 bit True Color / Elke resolutie Correct \ Details 24 bit True Color / Max. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING KENWOOD VRS-N8100

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding KENWOOD VRS-N8100 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag