Gebruiksaanwijzing KENWOOD KRF-X9070D

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing KENWOOD KRF-X9070D. Wij hopen dat dit KENWOOD KRF-X9070D handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing KENWOOD KRF-X9070D te teleladen.


KENWOOD KRF-X9070D : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (10736 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   KENWOOD KRF-X9070D (2572 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding KENWOOD KRF-X9070D

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] COAXIAL Verwenden Sie den MULTI CONTROL-Regler oder die Multitasten (%/fi), um die Lautsprecher auszuwählen. [. . . ] DEUTSCH 1 Drücken L C SW R LFE Sie die Taste PTY, um die PTY-Funktion einzuschalten. 3 Verwenden Sie den MULTI CONTROL-Regler oder die Tasten Multi (%/fi), um die Einstellung wie gewünscht anzupassen. So können Sie mühelos die Helligkeitseinstellung wählen, die Ihnen am angenehmsten ist. 1 Halten Sie die Taste Learn gedrückt, bis Lassen Sie danach die Taste Learn los. 2 Drücken Sie die Tasten für die gewünschten Funktionen. „ • Stecken Sie die Stecker des Audiokabels fest in die Buchsen PHONO. [. . . ] En las anteriores tablas se muestran las funciones típicas disponibles para cada componente. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING KENWOOD KRF-X9070D

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding KENWOOD KRF-X9070D zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag