Gebruiksaanwijzing KENWOOD KFC-XW1212DVC

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing KENWOOD KFC-XW1212DVC. Wij hopen dat dit KENWOOD KFC-XW1212DVC handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing KENWOOD KFC-XW1212DVC te teleladen.


KENWOOD KFC-XW1212DVC : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1267 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding KENWOOD KFC-XW1212DVC

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] BELANGRIJKE VOORZORGSMAATREGELEN Let op : Lees voor uw veiligheid deze bladzijde zorgvuldig door. Verstikking — Nadat u de luidsprekers uit de polyethyleen zak heeft verwijderd, moet u deze zak weggooien. [. . . ] € Plaats of verwijder geen CD of cassette en bedien de keuzeschakelaar en spannìngsschakelaar van de versterker niet wanneer het volume op een hoog niveau is gesteld. Aanpassingen — Voorkom brand of beschadiging en open derhalve de luidsprekers niet en breng er geen veranderingen in aan. Reinigen — Gebruik geen benzine, thinner of andere oplosmiddelen voor het reinigen van de luidsprekers. Storing — Wanneer er rook of een vreemde geur uit de luidsprekers komt of deze in het geheel geen geluid produceren, moet u direct de stroom uit (OFF) schakelen. Begroeting Geachte klant, Gefeliciteerd met uw keuze van een Kenwood Subwoofer. Kenwood staat wereldwijd bekend als producent van sommige van de meest vooruitstrevende auto audio producten die op dit moment op de markt zijn en onze nieuwe Subwoofer is het resultaat van onze meest recente research in luidspreker technologie. Als hij op de juiste wijze is geònstalleerd, zal uw Subwoofer precies doen wat z'n naam al zegt: het decibel-niveau van de lage frequentie weergave van uw systeem opkrikken. U kunt uw Subwoofer met uitstekende resultaten zowel in een afgesloten opstelling als in één met openingen gebruiken. We hebben voor u de verschillende soorten basweergave geïllustreerd die u krijgt met opstellingen van verschillende afmetingen en vormen. Verwijder het beschermende vet van de tussenring en bevestig de tussenring aan de achterzijde van de luidsprekerflens zodat de flens geheel bedekt is. [. . . ] Omerking : KENWOOD technische gegevens zijn ter produktverbetering zonder voorafgaande kennisgeving wijzigbaar. 5 Example 4 Exemple 4 Beispiel 4 Voorbeeld 4 Esempio 4 Ejemplo 4 Recommended Bi-amplifer connection : Two Amplifiers and One Subwoofer Connexion bi-amplis : Deux amplificateurs et un Subwoofer Bi-Verstärker-Verbindung : Zwei Verstärker und ein Subwoofer Schakeling met tweevoudige versterkers : Twee versterkers en één subwoofer Collegamento con due amplificatori : due amplificatori ed un subwoofer Conexión con dos amplificadores : Dos amplificadores y un Subwoofer RESPONSE (dB) 40 50 60 70 8090 100 200 300 400 500 Mounting Depth FREQUENCY (Hz) 2. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING KENWOOD KFC-XW1212DVC

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding KENWOOD KFC-XW1212DVC zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag