Gebruiksaanwijzing KENWOOD KDC-X891

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing KENWOOD KDC-X891. Wij hopen dat dit KENWOOD KDC-X891 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing KENWOOD KDC-X891 te teleladen.


KENWOOD KDC-X891 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (826 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   KENWOOD KDC-X891 (739 ko)
   KENWOOD KDC-X891 Instruction Manual (742 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding KENWOOD KDC-X891

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Ook kunt u met de KENWOOD Music Editor muziek kopiëren naar USB-apparatuur. [. . . ] 0 QuickTime 7 of hoger (bij gebruik van AAC-bestanden) Windows Media® Player 10/11 Hardware • Systeemvereisten voor het bovengenoemde besturingssysteem. € Harde schijf met minimaal 100 MB vrije ruimte • Cd-rom-station (cd-r/rw-station bij schrijven naar cd-r/rw) • USB-interface (2. 1) OPMERKING • Beheerdersrechten zijn vereist voor installatie van dit programma onder Windows XP of Vista. Meld u aan via een account met beheerdersrechten (bijvoorbeeld Administrator). € QuickTime 7 of hoger kan worden gedownload van de website van Apple. 23 6:48:32 PM 2 Installatie Installeer dit programma op de pc aan de hand van de volgende procedure. [. . . ] OPMERKING • Adobe Reader is nodig om de gebruikershandleiding voor dit programma te kunnen lezen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING KENWOOD KDC-X891

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding KENWOOD KDC-X891 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag