Gebruiksaanwijzing KENWOOD DF380

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing KENWOOD DF380. Wij hopen dat dit KENWOOD DF380 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing KENWOOD DF380 te teleladen.


KENWOOD DF380 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (438 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   KENWOOD DF380 (389 ko)
   KENWOOD DF380 (357 ko)
   KENWOOD DF380 (495 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding KENWOOD DF380

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Zorg dat het snoer niet in aanraking komt met hete oppervlakken of over de rand van het werkoppervlak hangt - een kind zou het kunnen pakken en de friteuse naar beneden trekken. Overtollig snoer kan worden opgerold rond de klem aan de achterkant van het apparaat. U mag nooit de pan aanraken, olie weggooien of uw friteuse verplaatsen, wanneer de olie nog warm is. [. . . ] Plaats vervolgens de regelunit in de friteuse ᕣ 2 Giet de olie in de pan. 5 Steek de stekker in het stopcontact en kies de juiste temperatuur: volg de kleurcodes. 6 Het lampje gaat uit wanneer de olie de juiste temperatuur heeft ᕢ q q bereikt; begin met bakken. Het lampje gaat aan en uit ten teken dat de friteuse op temperatuur blijft. Als u de olie opnieuw wilt gebruiken, laat deze dan afkoelen, verwijder vervolgens de binnenpan en giet de olie door een fijne katoenen doek of absorberend papier. Om te frituren raden wij het gebruik van goede kwaliteitsolie aan, zoals maïsolie of aardnotenolie. U kunt ook andere oliesoorten gebruiken als deze door de fabrikant speciaal worden aanbevolen om mee te frituren. Meng nooit verschillende soorten olie of vet en gebruik geen olijfolie, boter of margarine aangezien deze gaan roken of zullen overkoken. voorgekookt voedsel moet op hogere temperatuur gebakken worden dan rauw voedsel. Bak voedsel goed door; aan de buitenkant lijkt het voedsel vaak al klaar te zijn, maar dan kan de binnenkant nog koud zijn. Voordat u gepaneerde produkten gaat bakken, moet u deze eerst ontdoen van overtollig beslag. Gebruik voor het maken van friet oude aardappels en snij ze gelijkmatig, zodat ze gelijkmatig bruinbakken. Verse friet 1 kg ingevroren friet 800g olie 2 liter tips q q q q q q q maximale hoeveelheden q q q ᕣ zi bladzijde 7 voor reiniging 6 KENWOOD DF380 reiniging en service q q q reiniging Wacht altijd tot de olie afgekoeld is en begin dan pas met schoonmaken. Haal altijd de stekker uit het stopcontact en verwijder de regelunit, voordat u met schoonmaken begint. Controleer of alle onderdelen goed droog zijn, voordat u ze weer in de friteuse zet. Regelunit q deksel mandje binnenpan buitenkant q q q q Haal deze uit de pan, doe deze af met een vochtige doek en maak hem goed droog. [. . . ] 125g bloem zonder bakpoeder snufje zout 10ml (2 theelepels) bakpoeder 170ml vocht (water, melk, bier of cider) bereiding 1 Doe de bloem, het zout en de bakpoeder in een kom. 2 Maak een gat in het midden, voeg de helft van het vocht toe en meng het geheel goed. 3 Als u het beslag laat staan, meng dan opnieuw voordat u het gebruikt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING KENWOOD DF380

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding KENWOOD DF380 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag