Gebruiksaanwijzing KENWOOD CPP400TT

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing KENWOOD CPP400TT. Wij hopen dat dit KENWOOD CPP400TT handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing KENWOOD CPP400TT te teleladen.


KENWOOD CPP400TT : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1003 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding KENWOOD CPP400TT

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Op deze manier zijn de afbeeldingen zichtbaar veiligheid Lees deze instructies zorgvuldig door en bewaar ze voor toekomstig gebruik. L l Schakel het apparaat uit en haal de stekker uit het stopcontact: voordat u onderdelen aanbrengt of verwijdert na ieder gebruik voor het reinigen l Het motorblok, het snoer en de stekker mogen nooit nat worden. Laat het nakijken of repareren: zie ‘onderhoud en klantenservice’. [. . . ] Voordat u de fruitpers voor het eerst gebruikt 1 Was alle onderdelen; zie ‘reiniging’. L De kleine kegel is ideaal voor kleine vruchten, zoals citroenen en limoenen. 7 l Als u de grotere kegel wilt gebruiken, plaatst u die over de kleinere kegel 1. De grotere kegel is ideaal voor grotere vruchten, zoals sinaasappels en grapefruits. Dit is normaal en garandeert dat zoveel mogelijk sap uit de vrucht wordt geperst. L Om zoveel mogelijk sap uit het fruit te halen, kunt u de vrucht heen en weer bewegen. L Wanneer u veel vruchten perst, dient u het filter regelmatig te legen, zodat er niet te veel vruchtvlees en pitjes in vast blijven zitten. Haal de anti-lektuit 3 omhoog voordat u de kom of het glas verwijdert. English l onderhoud en klantenservice Als het snoer beschadigd is, moet het om veiligheidsredenen door KENWOOD of een door KENWOOD geautoriseerd reparatiebedrijf vervangen worden. Als u problemen ondervindt met de werking van de machine, raadpleegt u de informatie onder ‘problemen oplossen’ in deze handleiding of gaat u naar www. Als uw Kenwood product niet goed functioneert of als u defecten opmerkt, kunt u het naar een erkend Service Center van KENWOOD sturen of brengen. Voor informatie over het KENWOOD Service Center in uw buurt gaat u naar www. L l l reiniging l l Schakel het apparaat voor het reinigen altijd uit, haal de stekker uit het stopcontact en haal het apparaat uit elkaar. L Berg de rest van het snoer op in het vakje aan de achterkant van het onderstel i. 8 English afvalinzameling van de gescheiden gemeente worden gebracht, of naar een verkooppunt dat deze service verschaft. Het apart verwerken van een huishoudelijk apparaat voorkomt mogelijke gevolgen voor het milieu en de gezondheid die door een ongeschikte verwerking ontstaan en zorgt ervoor dat de materialen waaruit het apparaat bestaat, teruggewonnen kunnen worden om een aanmerkelijke besparing van energie en grondstoffen te verkrijgen. [. . . ] Kamertemperatuur en rol het fruit eerst met de •  et fruit wordt niet H hand over een werktafel, goed tegen de kegel voordat u het gaat gedrukt en er blijft te persen. Veel vruchtvlees onder •  eweeg het fruit op de B de schil zitten. Förklaring till bilder a dammskydd b liten kon c stor kon d sil e juiceskål f droppfri pip g drivaxel h kraftenhet i sladdförvaring rengöring l hur du använder din citruspress 1 Montera skålen e på kraftenheten. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING KENWOOD CPP400TT

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding KENWOOD CPP400TT zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag