Gebruiksaanwijzing JANOME MC 11000 BROCHURE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing JANOME MC 11000. Wij hopen dat dit JANOME MC 11000 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing JANOME MC 11000 te teleladen.


Mode d'emploi JANOME MC 11000
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   JANOME MC 11000 BROCHURE (11676 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding JANOME MC 11000BROCHURE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Kopiëren, plakken, knippen, roteren, spiegelen en kleuren veranderen zijn enkele van de vele bijzondere eigenschappen die de Memory Craft 11000 bezit. Werkelijkheid Ontdek hoe moderne betrouwbare JANOME technologie uw fantasie werkelijkheid laat worden. JANOME past voor de ingebouwde borduurunit als enige in de wereld de unieke robottechnologie toe wat resulteert in zeer gelijkmatig en perfect borduurwerk. [. . . ] Geheugens Net als met de computer wilt u terwijl u met uw Memory Craft 11000 werkt uw creaties opslaan. Geef uw nieuwe creaties een naam en bewaar ze in het geheugen van de machine in de daarvoor bestemde map of maak nieuwe mappen aan waarin u uw motieven kunt opslaan. Optionele Cd-rom drive Importeer borduurmotieven van beschikbare exclusieve CD borduurmotieven collecties. In uw Memory Craft 11000 kunt ook de CDs met borduurmotieven inlezen die u zelf heeft gebrand. Bezoek uw JANOME dealer en vraag naar de mogelijkheden of bezoek onze website www. janome. nl USB communicatie In combinatie met JANOME software of direct vanaf de harde schijf van uw computer kunt u eenvoudig en snel borduurmotieven importeren en exporteren van en naar een USB memory stick. Wanneer de USB memory stick is geplaatst in de Memory Craft 11000 heeft u ook hier de mogelijkheid om te importeren en te exporteren. ATA PC Card & USB memory stick Importeer in de Memory Craft 11000 de borduurmotieven die u hebt opgeslagen op een ATA PC Card door de Card in de opening te plaatsen. Een USB memory stick werkt op dezelfde wijze. De gegevens op een ATA PC Card kunnen in de computer worden overschreven. Een grote collectie PC Design Cards van JANOME met borduurmotieven in diverse categorieën is er beschikbaar om uw hobby nog verder te kunnen uitbreiden. Optioneel Verschillende borduurringen De Memory Craft 11000 maakt optimaal gebruik van het extra grote werkoppervlak. U kunt hierdoor de breedste borduurmotieven maken, namelijk tot wel 200mm breed. Met de optionele Macro Hoop kunt u in de lengte tot maar liefst 280mm borduren. Borduurmotieven maken, bijna zo groot als deze pagina, zonder de stof opnieuw te hoeven inspannen. Gebruik de borduurmotieven die in de Memory Craft 11000 aanwezig zijn en u kunt direct aan de slag. In een handomdraai verandert u de Memory Craft 11000 in een vrije-arm borduurmachine. In combinatie met de Free-arm Hoop maakt u snel en zonder problemen borduurmotieven op bijvoorbeeld een mouw van een T-shirt. [. . . ] Breng het scherm op uw persoonlijke ooghoogte zodat u alles perfect in 3D kunt bekijken. Robotprecisie De ingebouwde borduurunit, gebaseerd op robottechnologie, zorgt voor de hoogst mogelijke precisie bij het borduren. De ontwikkelde technologie voldoet aan de daarvoor gestelde industriestandaards die voor het eerst zijn toegepast bij huishoudmachines. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING JANOME MC 11000

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding JANOME MC 11000 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag