Gebruiksaanwijzing JANOME DC8077 JEANANDSTRETCH

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing JANOME DC8077 JEANANDSTRETCH. Wij hopen dat dit JANOME DC8077 JEANANDSTRETCH handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing JANOME DC8077 JEANANDSTRETCH te teleladen.


JANOME DC8077 JEANANDSTRETCH : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1447 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding JANOME DC8077 JEANANDSTRETCH

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Drücken Sie die Plustaste (+), um die Stichlänge zu erhöhen. [. . . ] Drücken Sie die Plustaste (+), um die Nadelposition nach rechts zu bewegen. Drücken Sie die Minustaste (–), um die Nadelposition nach links zu bewegen. Drücken Sie die Plustaste (+), um die Stichbreite zu erhöhen. Drücken Sie die Minustaste (–), um die Stichbreite zu mindern. Drücken Sie die Plustaste (+), um die Stichlänge zu erhöhen. Drücken Sie die Minustaste (–), um die Stichlänge zu mindern. [. . . ] Página 17 Página 25 Página 19 Acorte las puntadas Página 69 Alargue las puntadas Página 15 El hilo de la bobina se 1. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING JANOME DC8077 JEANANDSTRETCH

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding JANOME DC8077 JEANANDSTRETCH zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag