Gebruiksaanwijzing JABRA MOTION

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing JABRA MOTION. Wij hopen dat dit JABRA MOTION handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing JABRA MOTION te teleladen.


JABRA MOTION : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3620 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   JABRA MOTION (3613 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding JABRA MOTION

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Om het andere oor te gebruiken: 1. Trek de luidspreker helemaal omlaag. [. . . ] Als u de microfoonarm open laat, schakelt de headset zich in de Power Nap-stand zodra hij 60 minuten (met Bluetooth-verbinding) of 5 minuten (zonder Bluetooth-verbinding) niet bewogen is. De headset zegt ‘Power Off’ wanneer de Power Nap-stand geactiveerd wordt. A Bluetooth is een radiotechnologie die gevoelig is voor objecten tussen de headset en het apparaat waarmee hij verbonden is. Zorg dat de headset en het verbonden apparaat binnen bereik van elkaar zijn (tot 100 meter). [. . . ] 3. In Jabra Direct kunt u de gewenste stand instellen door het vak ‘SafeTone protection’ in de sectie ‘Audio protection’ aan te vinken. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING JABRA MOTION

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding JABRA MOTION zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag