Gebruiksaanwijzing IT WORKS 4

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing IT WORKS 4. Wij hopen dat dit IT WORKS 4 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing IT WORKS 4 te teleladen.


IT WORKS 4 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (815 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding IT WORKS 4

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Darty Holdings SAS © 14 route d’Aulnay 93140 Bondy, France 19 / 10 / 2016 FR-17 Beperking van de aansprakelijkheid Alle diensten en inhoud die toegankelijk zijn met dit toestel zijn het exclusieve eigendom van derden en worden aldus onder de wet beschermd (auteursrecht, octrooien, licenties en andere wetten inzake intellectueel eigendom). [. . . ] U mag deze inhoud of diensten die door middel van dit toestel worden gepubliceerd niet kopiëren, publiceren, overdragen, verkopen of uitbaten. Diensten van derden kunnen op elk moment worden onderbroken of beëindigd. DARTY verklaart of waarborgt niet dat de inhoud of diensten altijd beschikbaar zijn. DARTY heeft geen controle over de inhoud en de diensten die worden aangeboden door derden via netwerken of transmissieapparatuur. DARTY wijst uitdrukkelijk alle aansprakelijkheid af voor onderbrekingen of opschortingen van de inhoud of diensten die door dit toestel worden aangeboden, zonder enige beperking van de algemeenheid van deze beperking van aansprakelijkheid. DARTY kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor de aan de inhoud en diensten gekoppelde klantenservice. [. . . ] Vragen of verzoeken betreffende de inhoud of diensten moeten rechtstreeks worden gericht aan de leverancier van de desbetreffende inhoud of diensten. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING IT WORKS 4

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding IT WORKS 4 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag