Gebruiksaanwijzing INDESIT TK 64 SD BI

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing INDESIT TK 64 SD BI. Wij hopen dat dit INDESIT TK 64 SD BI handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing INDESIT TK 64 SD BI te teleladen.


INDESIT TK 64 SD BI : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1119 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding INDESIT TK 64 SD BI

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Die gelbe Taste öffnet im Videotext die gelb markierte Seite; DVD/VCR-Betrieb: Wiedergabe 27. [. . . ] Die rote Taste öffnet im Videotext die rot markierte Seite; DVD/VCR-Betrieb: voriger Titel / voriges Kapitel / schneller Rücklauf 28. jUMP: zuletzt gewählten TV-Kanal aufrufen; DVD/VCR-Betrieb: Pause 29. Drücken Sie die Taste einmal, um die Basis-/Indexseite des Teletexts anzuzeigen. € • • Drücken Sie die Taste , um die obere Hälfte der Seite zu vergrößern. [. . . ] € • • Drücken Sie die Taste , um die obere Hälfte der Seite zu vergrößern. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING INDESIT TK 64 SD BI

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding INDESIT TK 64 SD BI zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag