Gebruiksaanwijzing HUSQVARNA T300 COMPACT PRO

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing HUSQVARNA T300 COMPACT PRO. Wij hopen dat dit HUSQVARNA T300 COMPACT PRO handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing HUSQVARNA T300 COMPACT PRO te teleladen.


HUSQVARNA T300 COMPACT PRO : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (798 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding HUSQVARNA T300 COMPACT PRO

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] U hoeft alleen nog de stuurstang, de steunstang, de gashendel en de aan/uit-schakelaar te monteren. [. . . ] - Dankzij de dubbele boring is het mogelijk de tussenstuurstang in hoogte te verstellen. - Voer de kabel (11) van de gashendel onder de plaat van de onderste stuurstang door en geleid hem langs de rechterstuurstang naar boven. - Monteer de gashendel (H) op de rechterstuurstang met behulp van de schroef (3) en de ring (10) (zie tekening). - De schakelaar (G) met de wijzer omhoog op het linker gedeelte van het stuur plaatsen, tegenover het hiervoor bedoelde gaatje. Nadat de machine helemaal in elkaar is gezet, dienen alle bouten en moeren goed, maar niet te strak, te worden aangedraaid. U dient daarom de tank met olie te vullen met behulp van de met de machine meegeleverde doseerjerrycan. Houd u aan deze dosering, want een overschrijding ervan kan ernstige schade aan de motor veroorzaken. 3- Bewaar de doseerverpakking; deze hebt u nodig voor het verversen van de motorolie, wat om de 10 bedrijfsuren dient te gebeuren. [. . . ] 5- Doop het filterelement in schone motorolie en verwijder overtollige olie door het element uit te wringen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING HUSQVARNA T300 COMPACT PRO

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding HUSQVARNA T300 COMPACT PRO zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag