Gebruiksaanwijzing HUSQVARNA T300

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing HUSQVARNA T300. Wij hopen dat dit HUSQVARNA T300 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing HUSQVARNA T300 te teleladen.


HUSQVARNA T300 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2294 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding HUSQVARNA T300

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Voor de montage van de microploeg hebt u een pijpsleutel (13 mm) en een kruisschroevendraaier nodig. Het is raadzaam alle moeren en bouten eerst met de hand aan te draaien. [. . . ] Het is raadzaam alle moeren en bouten eerst met de hand aan te draaien. A B C D E F G H I J Omschrijving Motorblok en frezen Onderste stuurstang Bovenste stuurstang Tussenstuurstang Steunstang Zakje met bouten en moeren Aan/uit-schakelaar met bevestigingsmateriaal Gashendel Gebruikshandleiding Doseerverpakking met motorolie Aantal 1 1 1 2 1 1 1 1 1 1 2- Richten Sie die Befestigungslöcher aus und führen Sie die Achse (5) ein. 1- Schuif de onderste stuurstang (B) in de bodemplaat van de motor en zet de stang vast met behulp van de twee flensbouten (1). 2- Let op: draai de bouten vast met een pijpsleutel (13 mm) zonder ze helemaal vast te zetten. 1- Plaats de steunstang (E) in de onderste stuurstang met het lange deel naar achteren. 2- Zorg ervoor dat de gaten recht tegenover elkaar zitten en plaats de pen (5) erin. Het gebruik van een niet-reinigende olie of van 2 taktolie kan de levensduur van de motor verkorten. Gebruik nooit benzine of ontvlambare oplosmiddelen voor het reinigen van het luchtfilterelement. Controleer altijd voordat u de machine start of het filterelement goed op zijn plaats zit en helemaal schoon is. Om te voorkomen dat de carburateur minder goed functioneert, dient het luchtfilter regelmatig te worden onderhouden. Indien u de machine in stoffige ruimtes gebruikt, dient het filter vaker te worden gereinigd. 4- Reinig het filterelement in een niet-ontvlambaar oplosmiddel en laat het volledig drogen. [. . . ] Om te voorkomen dat de carburateur minder goed functioneert, dient het luchtfilter regelmatig te worden onderhouden. Indien u de machine in stoffige ruimtes gebruikt, dient het filter vaker te worden gereinigd. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING HUSQVARNA T300

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding HUSQVARNA T300 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag