Gebruiksaanwijzing HUSQVARNA T25 RS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing HUSQVARNA T25 RS. Wij hopen dat dit HUSQVARNA T25 RS handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing HUSQVARNA T25 RS te teleladen.


HUSQVARNA T25 RS : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1332 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding HUSQVARNA T25 RS

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Let met name op de aanwijzingen, die voorafgegaan worden door de volgende aanduidingen: WAARSCHUWING : Duidt op een groot risico voor ernstige lichamelijke verwondingen met zelfs eventuele dodelijke afloop als de instructies niet opgevolgd worden. [. . . ] Zonder deze kennis stelt u zich bloot aan het risico van verwondingen en kan de machi- Dit teken duidt op voorzichtigheid bij bepaalde handelingen. Para su seguridad, le recomendamos no modifique las características de su máquina, utilizando exclusivamente las herramientas o accesorios recomendados por el constructor. Corresponde al utilizador el evaluar los posibles riesgos del terreno por labrar y tomar las precauciones necesarias para asegurar su seguridad, en particular en las vertientes, los terrenos accidentados, rebaladizos o blandos. Arranque el motor con precaución respetando las consignas de utilización y alejando los pies de las herramientas giratorias. Nunca modificar o sistema de regulação de velocidade do motor nem pôr o motor em aceleração demasiada. GEVAAR GEVAAR Draaiende frezen WAARSCHUWING Lees de gebruikshandleiding WAARSCHUWING - Raadpleeg de gebruikshandleiding en koppel de bougie los alvorens werkzaamheden aan de machine uit te voeren. [. . . ] Alleen in hoogte verstelbaar Diameter van de frezen : 240 mm Werkbreedte : 340 mm met 4 frezen en schijven 550 mm met 6 frezen en schijven Vooruit: 210 RPM Motor Tipo de motor Cilindrada Relación de compresión Potencia máxima Par máximo Sistema de encendido Sistema de arranque Cons. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING HUSQVARNA T25 RS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding HUSQVARNA T25 RS zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag