Gebruiksaanwijzing HUSQVARNA SHREDDER BLADE KIT 1 250 R

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing HUSQVARNA SHREDDER BLADE KIT 1 250 R. Wij hopen dat dit HUSQVARNA SHREDDER BLADE KIT 1 250 R handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing HUSQVARNA SHREDDER BLADE KIT 1 250 R te teleladen.


HUSQVARNA SHREDDER BLADE KIT 1 250 R : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (200 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding HUSQVARNA SHREDDER BLADE KIT 1 250 R

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Het hakmes in combinatie met de hakmesbescherming is bedoeld voor gelegenheden waarbij de motorzeis gebruikt wordt als hak, d. [. . . ] Gebruik geen trimmerkop met nylondraad (daarvoor is een speciale beschermkap met mes nodig). Gebruik geen snij-uitrusting waarvan het snijvlak niet door de hakmesbescherming wordt afgedekt (bijv. Draag tijdens het werk altijd een goedgekeurde oogbescherming en overige verplichte persoonlijke beschermingsuitrusting!Volg alle aanwijzingen voor het veilig omgaan met de motorzeis, zoals die in de handleiding van de motorzeis staan! [. . . ] Kinderen, dieren, toeschouwers en medewerkers moeten zich buiten de veiligheidszone van 15 m bevinden. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING HUSQVARNA SHREDDER BLADE KIT 1 250 R

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding HUSQVARNA SHREDDER BLADE KIT 1 250 R zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag