Gebruiksaanwijzing HUSQVARNA R52

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing HUSQVARNA R52. Wij hopen dat dit HUSQVARNA R52 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing HUSQVARNA R52 te teleladen.


HUSQVARNA R52 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (374 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding HUSQVARNA R52

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De ontstekingskabel moet altijd worden losgemaakt van de bougie voor reparatie, schoonmaken of onderhoudswerkzaamheden. Controle en/of onderhoud moet worden uitgevoerd als de motor uit staat, laat de motorrembeugel los. Gebruik de machine nooit binnenshuis of in ruimtes die ventilatie missen. Geluidsemissie naar de omgeving volgens de richtlijnen van de Europese Gemeenschap. [. . . ] - Om te voorkomen dat de eerder genoemden niet het risico lopen in contact te komen met de snijuitrusting. Voorkom dat het mes tegen vreemde voorwerpen slaat zoals stenen, wortels of iets dergelijks. Dit kan ertoe leiden dat het mes bot wordt en dat de motoras krom wordt. Til de grasmaaier nooit op en draag deze niet wanneer de motor is gestart. Indien u de grasmaaier moet optillen, moet u eerst de motor stoppen en de ontstekingskabel van de bougie halen. Start de machine nooit: 1 Indien u brandstof of motorolie op de machine hebt gemorst. Werken in slechte weersomstandigheden is vermoeiend en kan tot gevaarlijke situaties leiden, zo kan de grond glad zijn. Controleer of er eventuele hindernissen zijn als u onverwacht snel moet kunnen wegkomen (wortels, stenen, takken, kuilen, greppels enz. De grasmaaier mag niet worden gebruikt op een helling van meer dan 30 graden. De motor moet worden uitgezet bij verplaatsing over terrein dat niet moet worden gemaaid. Bij stalling voor langere tijd of transport van de grasmaaier moeten de brandstof- en motorolietanks worden geleegd. Let vooral ook op wanneer u de machine tijdens de werkzaamheden naar u toe trekt. Wanneer u het stuur inklapt, moet u voorzichtig zijn om geen leidingen en kabels te beschadigen. Til het stuur op tot de bovenste buizenconstructie van het stuur midden voor het onderste deel van het stuur komt. Gebruik altijd sterke handschoenen bij service en onderhoud van de snijuitrusting. De ontstekingskabel moet altijd worden losgemaakt van de bougie voor reparatie, schoonmaken of onderhoudswerkzaamheden. Leeg altijd de brandstoftank voordat u de grasmaaier op zijn zij legt. Plaaats het mes zo dat de dat de snijvlakken in de draairichting wijzen. Monteer de schotelveer, let op dat de veer goed op het midden van de motoras komt. LB48, LB48V kan worden gebruikt voor zijwaarts lossen door een zijuitwerper op het maaideksel te plaatsen. LC48, R52 is als volgt te gebruiken met de mulchfunctie: Zet het achterscherm omhoog en verwijder de opvangbak. Sluit het scherm en zorg ervoor dat deze is vergrendeld met behulp van de mulchplug. [. . . ] De motorolie moet ieder jaar en om de 25 bedrijfsuren worden ververst. Ga als volgt te werk om olie te verversen: · Leeg de brandstoftank door de machine te laten lopen tot de tank leeg is. Zorg ervoor dat wielen en wielassen schoon en vrij van blad, gras enz. Het is belangrijk om het rond de versnellingsbak naar de aandrijving schoon te houden. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING HUSQVARNA R52

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding HUSQVARNA R52 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag