Gebruiksaanwijzing HUSQVARNA HECTH170B

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing HUSQVARNA HECTH170B. Wij hopen dat dit HUSQVARNA HECTH170B handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing HUSQVARNA HECTH170B te teleladen.


HUSQVARNA HECTH170B : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2431 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding HUSQVARNA HECTH170B

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Voor veilig gebruik is het belangrijk dat iedere gebruiker van de handmaaier op de hoogte is van de instrukties. Controleer voor het gebruik de funkties van de maaier en kijk of moeren en schroeven goed vast zitten. Zorg ervoor dat het gazon vrij is van stenen en andere objecten die persoonlijk letsel of schade aan de maaier kunnen veroorzaken. [. . . ] Draag voor maximale veiligheid een veiligheidsbril en stevige schoenen met stroeve zolen. Let op bij het maaien van hellende vlakken - maai indien mogelijk diagonaal. Als de maaier niet wordt gebruikt dient u hem buiten het bereik van kinderen op te bergen. Onthoud dat de kooi makkelijk draait en dat de messen scherp zijn: de maaier kan delete ernstig persoonlijk letsel opleveren. De twee delen van de duwboom worden aan elkaar bevestigd met de bijgeleverde bouten en moeren (fig. De duwboom wordt aan het maaigedeelte bevestigd door één onderkant op de juiste plaats te bevestigen en de andere onderkant eerst naar binnen te drukken, zodat u die ook kunt bevestigen. Een goed onderhouden gazon dient eenmaal per week gemaaid te worden, of zelfs vaker gedurende het groeiseizoen. Zet de maaier op zijn kop en kijk of er schade is aan de messen (figuur 4). Vijl bramen en onregelmatigheden weg (let erop geen schade toe te brengen aan de snijhoeken). Gebruik een papierkwaliteit die overeenkomt met het papier van deze folder. Draai de linkerschroef vaster (figuur 5) en draai de kooi totdat hij licht contact maakt met het ondermes. Maak dan de schroef losser zodat de kooi net het ondermes niet raakt en rustig ronddraait. De maaier moet na elke keer dat hij wordt gebruikt worden schoongemaakt. Olie de randen van de messen en de maaidelen in aan het einde van het seizoen. [. . . ] De maaier moet na elke keer dat hij wordt gebruikt worden schoongemaakt. Olie de randen van de messen en de maaidelen in aan het einde van het seizoen. Kleine reparaties kunnen gewoonlijk door de eigenaar worden uitgevoerd. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING HUSQVARNA HECTH170B

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding HUSQVARNA HECTH170B zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag