Gebruiksaanwijzing HUSQVARNA HECTH135B

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing HUSQVARNA HECTH135B. Wij hopen dat dit HUSQVARNA HECTH135B handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing HUSQVARNA HECTH135B te teleladen.


HUSQVARNA HECTH135B : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2494 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding HUSQVARNA HECTH135B

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De ontstekingskabel moet altijd worden losgemaakt van de bougie voor reparatie, schoonmaken of onderhoudswerkzaamheden. Controle en/of onderhoud moet worden uitgevoerd als de motor uit staat, laat de motorrembeugel los. Gebruik de machine nooit binnenshuis of in ruimtes die ventilatie missen. Geluidsemissie naar de omgeving volgens de richtlijnen van de Europese Gemeenschap. [. . . ] De gegeven informatie kan nooit de kennis vervangen die een vakman bezit in de vorm van opleiding en praktische ervaring. Wanneer u te maken krijgt met een situatie die u onzeker maakt over verdergaan met het gebruik, moet u een expert om advies vragen. Vraag uw dealer, servicewerkplaats of een ervaren gebruiker van grasmaaiers. Voorkom al het gebruik waarvan u vindt dat u niet voldoende gekwalificeerd bent!Controleer de omgeving: - Om ervoor te zorgen dat u de controle over uw machine niet kunt verliezen vanwege omstanders, dieren of een andere reden. - Om te voorkomen dat de eerder genoemden niet het risico lopen in contact te komen met de snijuitrusting. Voorkom dat het mes tegen vreemde voorwerpen slaat zoals stenen, wortels of iets dergelijks. Dit kan ertoe leiden dat het mes bot wordt en dat de motoras krom wordt. Til de grasmaaier nooit op en draag deze niet wanneer de motor is gestart. Indien u de grasmaaier moet optillen, moet u eerst de motor stoppen en de ontstekingskabel van de bougie halen. Start de machine nooit: 1 Indien u brandstof of motorolie op de machine hebt gemorst. Stel de maaihoogte niet te laag af, omdat dan het risico bestaat dat de messen bij onregelmatigheden in de aarde lopen. Stel de maaihoogte af met de maaihoogtehendel aan de rechterkant van de maaier. Om de maaihoogte lager in te stellen, beweegt u de hendel naar rechts en vervolgens naar voren. Om de maaihoogte hoger in te stellen, beweegt u de hendel naar rechts en vervolgens naar achteren. Stel de maaihoogte niet te laag af, omdat dan het risico bestaat dat de messen bij onregelmatigheden in de aarde lopen. Let vooral ook op wanneer u de machine tijdens de werkzaamheden naar u toe trekt. Wanneer u het stuur inklapt, moet u voorzichtig zijn om geen leidingen en kabels te beschadigen. Til het stuur op tot de bovenste buizenconstructie van het stuur midden voor het onderste deel van het stuur komt. Gebruik altijd sterke handschoenen bij service en onderhoud van de snijuitrusting. De ontstekingskabel moet altijd worden losgemaakt van de bougie voor reparatie, schoonmaken of onderhoudswerkzaamheden. Leeg altijd de brandstoftank voordat u de grasmaaier op zijn zij legt. [. . . ] Vergeet niet om de olieplug weer te plaatsen voordat de olie weer bij wordt gevuld. Vraag het dichtstbijzijnde benzinestation waar u het teveel aan motorolie kunt laten. Het olievuldeksel moet helemaal ingeschroefd zijn om een correct beeld te geven van het oliepeil. Is het oliepeil laag, vult u bij met motorolie tot het bovenste niveau op de peilstok. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING HUSQVARNA HECTH135B

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding HUSQVARNA HECTH135B zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag