Gebruiksaanwijzing HUSQVARNA HECT151B

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing HUSQVARNA HECT151B. Wij hopen dat dit HUSQVARNA HECT151B handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing HUSQVARNA HECT151B te teleladen.


HUSQVARNA HECT151B : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2748 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding HUSQVARNA HECT151B

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Bescherm uw handen met handschoenen en/of wikkel het mes in een dikke doek. [. . . ] kit bevat: (2) Mulchmessen (1) Mulchkap Vereiste gereedschappen: (1) 5/8" Sleutel (mesbout) OP GELET: Haal de ketsplaat niet van de maaier af. Breng de ketsplaat omhoog en houd hem in die positie terwijl u de mulchkap bevestigt. De speciale mulchbladen versnijden het afgesneden gras vele malen en maken het gras zo klein dat het, wanneer het op het veld valt, tussen het gras van het veld verdwijnt en niet meer te zien is. Het mulch-gras zal snel op biologische wijze ontbinden tot voeding voor het grasveld. Maai de ene week van noord naar zuid en de volgende week van oost naar west. Daardoor wordt voorkomen dat zich `matten' of `korrels' in het veld vormen. Breng de mulchmessen met de kant "THIS SIDE UP" (deze kant omhoog) aan in de richting van de maaier of breng de messen met de kant "GRASS SIDE" (graszijde) aan in de richting van het gras. Plaats de gleuf in de mulchkap (2) over het lipje (3) op de maaier en breng de plaat zoals getoond aan over de opening van de maaier. [. . . ] Breng de mulchmessen met de kant "THIS SIDE UP" (deze kant omhoog) aan in de richting van de maaier of breng de messen met de kant "GRASS SIDE" (graszijde) aan in de richting van het gras. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING HUSQVARNA HECT151B

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding HUSQVARNA HECT151B zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag