Gebruiksaanwijzing HUSQVARNA EDGER

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing HUSQVARNA EDGER. Wij hopen dat dit HUSQVARNA EDGER handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing HUSQVARNA EDGER te teleladen.


HUSQVARNA EDGER : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1298 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding HUSQVARNA EDGER

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Deze accessoire mag alleen worden gebruikt met de daarvoor bestemde motorzeisen/trimmers, zie de rubriek "Goedgekeurde accessoires" in het hoofdstuk "Technische gegevens" in de gebruiksaanwijzing van de machine. Verwijder alle losse voorwerpen, zoals stenen, stukken glas, spijkers, staaldraad, snoeren e. , die weggeslingerd kunnen worden of in het mes of de mesbeveiliging verward kunnen raken. [. . . ] Gebruik nooit een apparaat waarvan een onderdeel mist, of waaraan wijzigingen zijn aangebracht in afwijking van de specificaties. Veiligheidsvoorschriften voor uw omgeving Laat nooit kinderen het apparaat gebruiken. Let erop dat tijdens de werkzaamheden niemand binnen een straal van 15 meter komt. Laat nooit een ander het apparaat gebruiken zonder dat u er zich eerst van verzekerd heeft dat deze de inhoud van de gebruiksaanwijzing heeft begrepen. Let erop dat u tijdens het werken altijd op een veilige en stabiele ondergrond staat. Let erop dat handen en voeten buiten het bereik van het mes blijven wanneer de motor loopt. Houd na het uitzetten van de motor handen en voeten weg van het mes totdat dit geheel tot stilstand is gekomen. Vóór reinigen, repareren of inspecteren moet het mes tot stilstand zijn gekomen. Draag stevige handschoenen bij reparatie van het kantensnijder-hulpstuk. Plaats eerst de beschermkap (A) op de haakse overbrenging (B), zie afb. De beschermkap heeft een groef waarin de geleideflens van het transmissiehuis past. monteer de overval (C) op de tegenovergestelde kant op de beschermkap op de haakse overbrenging. De overval heeft ook een groef waarin de geleideflens van de transmissie past. Maak de vergrendelknop (A) los en roteer de beschermkap (B) door de vergrendelknop naar voor of naar achter te duwen. [. . . ] Als dit niet regelmatig gebeurt, bestaat het risico dat de andrijfasuiteinden (spiebanenverbindingen) van de deelbare modellen gaan klemmen. Draai de as tijdens het naar binnen duwen zodat hij juist in de koppeling past. Zet de haakse overbrenging terug op de aandrijfasbuis en haal de twee schroeven aan. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING HUSQVARNA EDGER

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding HUSQVARNA EDGER zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag