Gebruiksaanwijzing HUSQVARNA 964004139

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing HUSQVARNA 964004139. Wij hopen dat dit HUSQVARNA 964004139 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing HUSQVARNA 964004139 te teleladen.


Mode d'emploi HUSQVARNA 964004139
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding HUSQVARNA 964004139

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] € Remove the belt from the deck belt pulley. € • A new belt stretches and becomes longer, so adjust the belt again after a few hours of operation. Screw on the belt cover and test run the machine. Si la puissance de la machine est trop faible, si la machine est difficile à mettre en marche ou si le ralenti est irrégulier, toujours commencer par contrôler l’état de la bougie avant de 28 – French ENTRETIEN L’huile moteur doit être vidangée tous les ans et toutes les 25 heures de travail. [. . . ] Om te zien waar deze onderdelen zich bevinden op uw machine. Gebruik de machine nooit wanneer de veiligheidsuitrusting defect is. De veiligheidsuitrusting van de machine moet gecontrolleerd en onderhouden worden zoals beschreven in dit hofdstuk. Als uw machine niet door alle controles komt, moet u ermee naar uw servicewerkplaats voor reparatie. € Ren niet met de machine wanneer deze werkt. Gebruik nooit een machine als de veiligheidsonderdelen kapot zijn. Volg de controle-, onderhouds- en service-instructies die in dit hoofdstuk beschreven worden. Controleer of de maaikap heel en zonder zichbare defecten, bijv. De beschermkap is geconstrueerd om het risico van letsel door beknelling te verminderen en om een gebroken aandrijfriem op te vangen. Controleer of de beschermkap heel is en of hij goed vastgeschroefd is. Stel de maaihoogte niet te laag af, omdat dan het risico bestaat dat de messen bij onregelmatigheden in de aarde lopen. Plaats de maaier met de bougie omhoog wanneer u onderhoudswerkzaamheden aan de machine uitvoert. Leeg altijd de brandstoftank voordat u de grasmaaier op zijn zij legt. • Bevestig de mulchpluggen vanaf de bovenkant van het maaideksel. Demonteren • Schroef de bout los waarmee het mes vastzit. Zorg steeds voor een goede ventilatie bij het vullen en hanteren van brandstof. Om het risico op brand te verminderen, moet u de volgende voorzorgsmaatregelen nemen: Rook niet of plaats geen warme voorwerpen in de buurt van de brandstof. Open de dop van de tank voorzichtig wanneer u wilt tanken zodat eventuele overdruk langzaam verdwijnt. Draai de dop van de tank goed vast na het tanken. Verwijder de machine steeds van de tankplaats, voor u de motorzaag start. Gebruik loodvrije of gelode benzine van een hoge kwaliteit. Gebruik brandstof met een laag oktaangehalte. [. . . ] Stel de riem daarom opnieuw af na enkele rijuren. monteer de riembescherming en test de machine. Opsporen van storingen Als de motor niet start, neemt u de volgende maatregelen: • Vervang de benzine door schone benzine. Start de motor na deze maatregelen nog steeds niet, neem dan contact op met de dichtstbijzijnde erkende servicewerkplaats. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING HUSQVARNA 964004139

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding HUSQVARNA 964004139 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag