Gebruiksaanwijzing HP TOUCHSMART TX2-1020EA GEHEUGENMODES

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing HP TOUCHSMART TX2-1020EA. Wij hopen dat dit HP TOUCHSMART TX2-1020EA handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing HP TOUCHSMART TX2-1020EA te teleladen.


HP TOUCHSMART TX2-1020EA GEHEUGENMODES: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (291 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding HP TOUCHSMART TX2-1020EAGEHEUGENMODES

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Geheugenmodules Gebruikershandleiding © Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L. P. De informatie in deze documentatie kan zonder kennisgeving worden gewijzigd. [. . . ] VOORZICHTIG: Door elektrostatische ontlading kunnen elektronische onderdelen beschadigd raken. Zorg ervoor dat u vrij bent van statische elektriciteit door een goed geaard metalen voorwerp aan te raken voordat u elektronische onderdelen hanteert. OPMERKING: Als u een tweekanaals configuratie gebruikt bij toevoeging van een tweede geheugenmodule, zorg dan dat de geheugenmodules dezelfde grootte hebben. Ga als volgt te werk om een geheugenmodule toe te voegen of te vervangen: 1. Als u niet zeker weet of de computer is uitgeschakeld of in de hibernationstand staat, zet u de computer aan door de aan/uit-schakelaar kort naar rechts te schuiven. Draai de twee schroeven van het geheugenmodulecompartiment los (1). 1 8. Verwijder het afdekplaatje van het geheugenmodulecompartiment (2) van de computer. 9. Als u een geheugenmodule vervangt, verwijdert u de bestaande geheugenmodule: a. Trek de borgklemmetjes aan beide zijden van de geheugenmodule weg (1). Pak de geheugenmodule aan de rand vast (2) en trek de module voorzichtig uit het geheugenmoduleslot. VOORZICHTIG: Houd de geheugenmodule alleen vast aan de randen, om schade aan de module te voorkomen. Raak de onderdelen van de geheugenmodule niet aan. Bewaar een verwijderde geheugenmodule in een antistatische verpakking om de module te beschermen. Plaats als volgt een nieuwe geheugenmodule: 2 Geheugenmodule toevoegen of vervangen VOORZICHTIG: Houd de geheugenmodule alleen vast aan de randen, om schade aan de module te voorkomen. Raak de onderdelen op de geheugenmodule niet aan en buig de geheugenmodule niet. [. . . ] Draai de ondersteboven liggende computer weer om, en sluit vervolgens de externe voedingsbron en de randapparatuur weer aan. Schakel de computer in. 4 Geheugenmodule toevoegen of vervangen Index G Geheugen geheugenmodules toevoegen 1 geheugenmodules upgraden 1 geheugenmodules vervangen 1 Geheugenmodule plaatsen 2 toevoegen 1 upgraden 1 vervangen 1 verwijderen 2 Geheugenmodulecompartiment, afdekplaatje vervangen 3 verwijderen 2 Index 5 [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING HP TOUCHSMART TX2-1020EA

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding HP TOUCHSMART TX2-1020EA zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag