Gebruiksaanwijzing HP PHOTOSMART D5460

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing HP PHOTOSMART D5460. Wij hopen dat dit HP PHOTOSMART D5460 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing HP PHOTOSMART D5460 te teleladen.


HP PHOTOSMART D5460 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (5919 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   HP PHOTOSMART D5460 (22778 ko)
   HP PHOTOSMART D5460 OSNOVNI PRIRUČNIK (17382 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding HP PHOTOSMART D5460

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Begin hier HP Photosmart D5400 series 3 Verwijder de verpakking a. [. . . ] Trek het verlengstuk van de lade uit en haal de papiervanger omhoog. Basishandleiding Kleurencartridges b. Breng de printkop in het apparaat. Printkop Fotopapier van 4 X 6* e. U hoort het apparaat geluid maken. Afdrukbare cd* USB-kabel* *Is mogelijk bijgeleverd c. Ga naar de volgende stap om papier te plaatsen. Druk de uitlijningspagina af a. Druk op de knop OK nadat u papier hebt geplaatst en wacht enkele minuten terwijl de uitlijningspagina wordt afgedrukt. *Q8420-90113* *Q8420-90113* NL Ga tijdens het initialisatieproces naar de volgende stap om papier te plaatsen. b. Druk op de knop OK. *Q8420-901 13* 9 Installeer de software - Windows 9 Installeer de software - Mac Verken de functies Nu het HP Photosmart-softwareprogramma op de computer is geïnstalleerd, kunt u een een van de functies op het HP-apparaat uitproberen. Problemen oplossen Gebruik de HP-software A A Druk een foto vanaf een geheugenkaart af Windows: Het HP Solution Center biedt handige toegang tot veel van de functies van uw HP-apparaat en -software, waaronder apparaatstatus, instellingen, bestellen van verbruiksartikelen en hulp. Probleem: (Windows) Het Microsoft-scherm Hardware toevoegen verschijnt. Verwijder de USB-kabel en plaats de groene HP-software-cd in het cd-rom-station. OPMERKING: Sluit de USB-kabel pas aan als dit wordt gevraagd. [. . . ] Sluit de USB-kabel niet aan op een toetsenbord of een USB-hub zonder voeding. www. hp. com Printed in [country] Printed in [country] - English © 2008 Hewlett-Packard Development Company, L. P. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING HP PHOTOSMART D5460

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding HP PHOTOSMART D5460 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag