Gebruiksaanwijzing HP PHOTOSMART C4685

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing HP PHOTOSMART C4685. Wij hopen dat dit HP PHOTOSMART C4685 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing HP PHOTOSMART C4685 te teleladen.


HP PHOTOSMART C4685 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2237 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   HP PHOTOSMART C4685 SETUP GUIDE (2277 ko)
   HP PHOTOSMART C4685 PRIRUČNIK POSTAVLJANJE (2238 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding HP PHOTOSMART C4685

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 1 BELANGRIJK: Sluit de USB-kabel pas aan wanneer dit in stap 1 wordt gevraagd. Klappen Sie die Papierzuführung und die Zugangsklappe zu den Druckpatronen nach unten. [. . . ] BELANGRIJK: Het apparaat moet ingeschakeld zijn voordat u cartridges kunt plaatsen. ACHTUNG: Berühren Sie auf keinen Fall die kupferfarbenen Kontakte, und bringen Sie die Schutzfolie nicht wieder an. PAS OP: raak de koperkleurige contactpunten niet aan en bevestig de tape niet opnieuw op de cartridges. Setzen Sie die dreifarbige Druckpatrone in den linken Steckplatz und die schwarze Druckpatrone in den rechten Steckplatz ein. Drücken Sie die Druckpatronen fest in die Halterungen, bis sie einrasten. Wiederholen Sie die Schritte a, b und c, um die schwarze Druckpatrone in die rechte Halterung einzusetzen. Plaats de driekleurencartridge in de linkersleuf en de zwarte cartridge in de rechtersleuf. Zorg ervoor dat de cartridges stevig worden aangedrukt totdat deze op hun plaats klikken. Herhaal de stappen a, b en c om een zwarte inktcartridge in de cartridgesleuf rechts te plaatsen. Druk op OK wanneer u wordt gevraagd te bevestigen dat er originele HP-printcartridges zijn geplaatst. Trek het verlengstuk van de papierlade uit en plaats gewoon wit papier. Befolgen Sie die Anweisungen auf dem Display, um die Ausrichtungsseite zu drucken. Plaats de bovenkant van de uitlijningspagina met de bedrukte zijde naar beneden in de voorste rechterhoek op de glasplaat. Legen Sie die blaue CD ein, und befolgen Sie die angezeigten Anweisungen. [. . . ] Verwijder de USB-kabel en plaats de blauwe HP All-in-One-cd in het cd-rom-station. Sluit de USB-kabel niet aan op een toetsenbord of een USB-hub zonder voeding. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING HP PHOTOSMART C4685

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding HP PHOTOSMART C4685 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag