Gebruiksaanwijzing HP PHOTOSMART A516 DE GIDS VAN DE OPSTELLING

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing HP PHOTOSMART A516. Wij hopen dat dit HP PHOTOSMART A516 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing HP PHOTOSMART A516 te teleladen.


HP PHOTOSMART A516 DE GIDS VAN DE OPSTELLING: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1216 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   HP PHOTOSMART A516 (2304 ko)
   HP PHOTOSMART A516 (2304 ko)
   HP PHOTOSMART A516 Setup Guide (429 ko)
   HP PHOTOSMART A516 PRIRUČNIK POSTAVLJANJE (1310 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding HP PHOTOSMART A516DE GIDS VAN DE OPSTELLING

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Plaats de printcartridge in de houder met het label naar boven gericht en de koperkleurige contactpunten naar de binnenkant van de printer gericht. Plaats een paar vellen HP Geavanceerd Fotopapier (voorbeeldpakket bijgeleverd) met de glanzende zijde naar u toe gericht in de invoerlade. Schuif de papierbreedtegeleider dicht tegen de rechterrand van het papier aan, zonder dat het papier hierbij buigt. Op het eerste vel van het fotopapier wordt een uitlijnpagina afgedrukt. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING HP PHOTOSMART A516

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding HP PHOTOSMART A516 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag