Gebruiksaanwijzing HP PHOTOSMART 475 INSTALLATIEGIDS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing HP PHOTOSMART 475. Wij hopen dat dit HP PHOTOSMART 475 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing HP PHOTOSMART 475 te teleladen.


HP PHOTOSMART 475 INSTALLATIEGIDS: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (746 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   HP PHOTOSMART 475 (1861 ko)
   HP PHOTOSMART 475 (1861 ko)
   HP PHOTOSMART 475 Setup Guide (741 ko)
   HP PHOTOSMART 475 PRIRUČNIK S REFERENCAMA (1711 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding HP PHOTOSMART 475INSTALLATIEGIDS

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Druk stevig op het midden en beide uiteinden om dit op zijn plaats te klikken. [. . . ] Schuif de papierbreedtegeleider tegen de randen van de indexkaart aan, zonder dat de kaart hierbij buigt. Plaats enkele vellen fotopapier met de glanzende zijde naar boven in de printer. Als u papier met een afscheurrand gebruikt, plaatst u het papier zo dat de afscheurrand als laatste naar binnen wordt gevoerd. Plaats een geheugenkaart met foto's in de juiste geheugenkaartsleuf in de printer. [. . . ] Zie voor meer informatie: Gebruikerhandleiding bij HP Photosmart 470 series On line Help bij HP Photosmart printer www. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING HP PHOTOSMART 475

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding HP PHOTOSMART 475 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag