Gebruiksaanwijzing HP OFFICEJET J4680 DE AFFICHE VAN DE OPSTELLING

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing HP OFFICEJET J4680. Wij hopen dat dit HP OFFICEJET J4680 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing HP OFFICEJET J4680 te teleladen.


HP OFFICEJET J4680 DE AFFICHE VAN DE OPSTELLING: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (700 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   HP OFFICEJET J4680 (8408 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding HP OFFICEJET J4680DE AFFICHE VAN DE OPSTELLING

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Voer de tweecijferige code voor de taal in met behulp van de cijfertoetsen en druk vervolgens op 1 om uw keuze te bevestigen. [. . . ] Lijn de cartridges uit 7a Druk op OK om de uitlijnpagina af te drukken wanneer daarom wordt gevraagd. (Controleer of er gewoon wit papier in de onderste lade is geplaatst). 7b Plaats de uitlijnpagina met de bovenkant naar beneden op de glasplaat van de scanner. Een elektronische Gebruikershandleiding is beschikbaar op uw computer nadat u de software hebt geïnstalleerd. Deze handleiding bevat informatie over de volgende onderwerpen: Informatie over het oplossen van problemen Belangrijke veiligheidskennisgevingen en overheidsvoorschriften Informatie over ondersteunde printerbenodigdheden Gedetailleerde gebruiksinstructies U kunt ook meer informatie vinden op de ondersteuningswebsite van HP (www. Inkt uit de patronen wordt in het afdrukproces op een aantal verschillende manieren gebruikt, onder andere tijdens het initialisatieproces, waarin het apparaat en de patronen worden voorbereid voor het afdrukken, en voor het onderhoud van printkoppen, waardoor de inktsproeiers schoon blijven en de inkt vloeiend blijft stromen. [. . . ] Verder blijft er wat inkt achter in de cartridge nadat deze is gebruikt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING HP OFFICEJET J4680

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding HP OFFICEJET J4680 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag