Gebruiksaanwijzing HP BT500 INTRODUCTIEGIDS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing HP BT500. Wij hopen dat dit HP BT500 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing HP BT500 te teleladen.


HP BT500 INTRODUCTIEGIDS: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (9887 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   HP BT500 (3243 ko)
   HP BT500 QUICK START GUIDE (189 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding HP BT500INTRODUCTIEGIDS

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 0 draadloze printeradapter (HP bt500) maakt gebruik van draadloze Bluetooth-technologie om zonder kabel verbinding te maken met apparaten. [. . . ] OPMERKING: Raadpleeg de documentatie bij uw printer voor informatie over de apparaten die u hiervoor kunt gebruiken. Bij de meeste apparaten maken de standaardinstellingen het mogelijk af te drukken zonder dat u wijzigingen hoeft aan te brengen. Bluetooth-apparaten kunnen echter op zichtbaar of onzichtbaar zijn ingesteld en mogelijk zijn er beveiligingsinstellingen ingeschakeld. Volg deze instructies om de HP bt500 met een printer te installeren en in te stellen. Meer informatie over de instellingen vindt u in de gebruikershandleiding van de printer. Deze poort bevindt zich meestal aan de voorzijde en ziet er vergelijkbaar uit met de USB-poort op uw computer. Snel knipperen ­ de HP bt500 wordt geïdentificeerd door een verzendend apparaat. Op het verzendende apparaat zoekt u naar beschikbare Bluetooth-printers. [. . . ] Când este ataat la o imprimant cu sistem Bluetooth, HP bt500 v permite s folosii imprimanta pentru a imprima de la dispozitive Bluetooth, cum sunt telefoanele cu camere foto, PDA-urile i camere foto digitale. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING HP BT500

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding HP BT500 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag