Gebruiksaanwijzing HOTPOINT HB 10 A.1 IX

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing HOTPOINT HB 10 A.1 IX. Wij hopen dat dit HOTPOINT HB 10 A.1 IX handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing HOTPOINT HB 10 A.1 IX te teleladen.


Mode d'emploi HOTPOINT HB 10 A.1 IX
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding HOTPOINT HB 10 A.1 IX

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Para conocerlo y utilizarlo bien y por mucho tiempo, le aconsejamos, antes de utilizar el aparato, leer atentamente las advertencias contenidas en el presente manual, ya que suministran importantes indicaciones referidas a la seguridad, la instalación, el uso y el mantenimiento. Panel de mando Bandeja o encimera Parrilla del horno Placa eléctrica Perilla para selección de las funciones de cocción Perillas de las placas eléctricas Luz indicadora de funcionamiento de las placas eléctricas H. La perilla del horno (E) Es el dispositivo que permite seleccionar las diferentes funciones del horno y escoger entre las temperaturas de cocción que se indican en la perilla misma, aquella que resulte más indicada para cocinar los distintos alimentos (comprendidas entre 60°C y 240°C). Las perillas de mando de las placas eléctricas de la encimera (F) Las cocinas pueden estar dotadas de placas eléctricas normales, rápidas y automáticas en varias combinaciones (las placas rápidas se distinguen de las otras por la presencia de un sello rojo en el centro, las automáticas por la presencia de un disco circular de aluminio en el centro). [. . . ] Bij rood vlees is het goed te beginnen met een hogere temperatuur (200°C - 220°C) en vervolgens de temperatuur te verlagen. Over het algemeen geldt de regel: hoe groter het stuk vlees, hoe lager de temperatuur en hoe langer de tijd van braden. Zet het vlees in het midden van het ovenrek en zet er de lekplaat onder. Plaats het rek zodanig dat het vlees zich midden in de oven bevindt. Voor meer onderwarmte zet u het rek wat lager. Voor een heerlijk braadstuk kunt u het met spek of spekvet bedekken (vooral ook eend en wild) en zo plaatsen dat het zich boven in de oven bevindt. Desserts Gebruik voor gebak altijd een voorverwarmde oven en open de ovendeur niet gedurende de kooktijd aangezien het gebak in kan zakken. In het algemeen: Taart te droog Stel de volgende keer een temperatuur in die 10°C hoger is en maak de baktijd korter. Taart zakt in Maak deeg minder vloeibaar of verlaag de temperatuur met 10°C. Buitenkant goed, maar van binnen niet gaar Maak deeg minder vloeibaar, verlaag de temperatuur, verleng de baktijd. De taart komt niet uit de vorm Boter de vorm goed in en sprinkel er wat bloem overheen, of gebruik ovenpapier. Zorg ervoor dat kinderen en onbekwame personen niet in contact komen met: - het bedieningspaneel en het apparaat in het algemeen; - de verpakking (plastic zakken, piepschuim, spijkers enz. ); - het apparaat gedurende en direct n gebruik van de oven of grill, vanwege de hitte; - het apparaat ongebruikt (in dit geval moeten onderdelen onschadelijk gemaakt worden). De volgende handelingen moeten vermeden worden: - het apparaat met natte handen aanraken; - het apparaat gebruiken als u blootsvoets bent; - aan het apparaat trekken of aan de voedingskabel om de stekker uit te trekken; - verkeerde en/of gevaarlijke manipulaties uitvoeren; - ventilatie-openingen verstoppen; - de elektrische draden van kleine keukenapparaten op warme delen van het apparaat laten liggen; - blootstellen aan weersomstandigheden (regen, zon); - de oven gebruiken als opbergplaats; - het gebruik van ontvlambare vloeistoffen nabij de oven; - het gebruik van adapters, verlengsnoeren en/of dubbelstekkers; zelf installeren of repareren zonder de hulp van een erkende installateur. Het is noodzakelijk zich tot een erkende installateur te wenden in de volgende gevallen: - het installeren (volgens de aanwijzingen van de fabrikant); - als u niet zeker bent of het apparaat wel goed functioneert; - voor het vervangen van het stopcontact, als de stekker niet past. Het is noodzakelijk zich tot de technische service van de fabrikant te wenden in de volgende gevallen: - als het apparaat na het uitpakken beschadigd lijkt; - als de voedingskabel beschadigd is en vervangen moet worden; - eis bij het vervangen altijd een origineel onderdeel. Houdt u zich aan het volgende: - alleen koken, en geen ander gebruik van het apparaat; - na uitpakken controleren op schade; - de stroom van het apparaat afsluiten bij storingen en voordat u tot onderhoud overgaat; - als de oven niet gebruikt wordt moet u de stroom uitschakelen en de gaskraan dicht doen (indien aanwezig); - gebruik ovenwanten voor het in- en uitladen van gerechten; - pak het handvat van de deur altijd in het midden aan, aangezien de uiteinden warm kunnen worden door een eventuele luchtstroom; - controleer altijd dat de knoppen in de positie “•”/”o” staan als het fornuis niet gebruikt wordt. - als u het apparaat niet meer gaat gebruiken, sluit dan de stroom af en snijd de voedingskabel door. € de fabrikant stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele schade veroorzaakt door: foutief installeren, onjuist, verkeerd of onredelijk gebruik. 52 INSTALLATIE Het installeren moet uitgevoerd worden door een bevoegde installateur en volgens de instrukties van de fabrikant. Een verkeerde aansluiting kan schade veroorzaken aan personen, dieren of dingen en voor deze gevallen kan de fabrikant niet verantwoordelijk worden gesteld. Belangrijk: sluit altijd eerst de stroom af voordat u overgaat tot regelen, onderhoud enz. [. . . ] ) stets auf die ordnungsgemäß in die Führungsschienen eingesetzten, mit dem Gerät gelieferten Backofenroste. Backofen-Reglerknopf (E) Mit diesem können die einzelnen Backofenfunktionen und die für die Speisen geeignetste Gartemperatur (zwischen 60°C e 240°C) eingestellt werden. durch Drehen des Reglerknopfes im Uhrzeigersinn wird die Backofenbeleuchtung eingeschaltet 8 und das obere und das untere Heizelement (Elektrowiderstände) aktiviert. Sie können nun aus der nachfolgenden Temperaturskala die zum Garen geeignetste Temperatur einstellen, indem Sie die auf dem Knopf angegebenen Heizwerte mit den auf der Schalterblende aufgedruckten Wer ten in Übereinstimmung bringen (Statischer Backofen). [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING HOTPOINT HB 10 A.1 IX

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding HOTPOINT HB 10 A.1 IX zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag