Gebruiksaanwijzing HOTPOINT FB 83.1 IX/HA

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing HOTPOINT FB 83.1 IX/HA. Wij hopen dat dit HOTPOINT FB 83.1 IX/HA handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing HOTPOINT FB 83.1 IX/HA te teleladen.


Mode d'emploi HOTPOINT FB 83.1 IX/HA
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   HOTPOINT FB 83.1 IX/HA (1531 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding HOTPOINT FB 83.1 IX/HA

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Wanneer u het product weggeeft, verkoopt, of wanneer u verhuist, dient u dit boekje bij de oven te bewaren zodat alle nodige informatie voorhanden blijft. Lees de gebruiksaanwijzingen zorgvuldig: er staat belangrijke informatie in over installatie, gebruik en veiligheid. Ventilatie Om een goede ventilatie te hebben is het noodzakelijk de achterkant van het meubel te verwijderen. Het verdient de voorkeur de oven op twee houten balken te plaatsen, of eventueel op een enkele plank die een opening heeft van tenminste 45 x 560 mm (zie afbeeldingen). [. . . ] M Programma PIZZA OVEN De onderste en de cirkelvormige verwarmingselementen gaan aan en de ventilator gaat draaien. Met deze combinatie wordt de oven snel warm dankzij het aanzienlijke vermogen dat vooral van onderaf komt. ) 1 Traditione le = 2 G eb ak Eend B ra a d stuk V a rke n svle e s K o e kje s (kru im e ld e e g ) J a m ta a rt J a m ta a rt V ru ch te nta a rt P lu m -ca ke P a n di sp a g n a G e vu ld e fle n sje s (op 2 re k) K le in e g e b a kje s (o p 2 re k ke n ) K a a sko ekje s (o p 2 re kke n ) B e ig n e ts (o p 3 re kke n ) B is cu its (o p 3 rekke n ) M e re n g ue (o p 3 re kke n ) D ie p v ries P iz za C o u rg e ttes e n g a rna le n in deeg S p in a zie -q u ich e P a n ze ro tti Lasagna K ip -sn a cks Vo o rg e k o o k te g e re c h te n K ip p e n vleu g e ls Ve rs e e te n s w a re n K o e kje s (kru im e ld e e g ) P lu m -ca ke K a a sko ekje s 1 1 1 1 0 . 5 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 10 10 15 10 10 10 10 10 10 15 15 10 10 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 200 200 200 180 180 180 180 180 160 200 190 210 180 180 90 M ax 200 220 200 200 220 200 200 180 210 230 180 180 200 180 170 190 180 170 170 200 220 220 180 M ax M ax M ax M ax M ax M ax M ax M ax M ax 200 200 6 5 -7 5 7 0 -7 5 7 0 -8 0 1 5 -2 0 3 0 -3 5 2 0 -3 0 4 0 -4 5 4 0 -5 0 2 5 -3 0 3 0 -3 5 2 0 -2 5 1 5 -2 0 2 0 -2 5 2 0 -2 5 180 12 20 3 0 -3 5 25 35 1 5 -2 0 2 0 -2 5 1 5 -1 8 45 1 0 -1 2 1 5 -2 0 3 0 -3 5 4 0 -4 5 6 0 -7 0 3 0 -3 5 4 0 -5 0 2 0 -2 5 1 0 -1 5 1 5 -2 0 2 0 -2 5 2 5 -3 0 1 5 -2 0 2 5 -3 0 6 0 -7 0 8 -1 0 6 -8 10 1 0 -1 5 1 5 -2 0 1 5 -2 0 7 -1 0 1 5 -2 0 2 -3 5 5 -6 0 3 0 -3 5 K 3 Fa st coo king L 4 M u ltiko ken > P iz za (o p 2 re kke n ) Lasagna L a m svle es K ip + a a rd a p p e ls M a kre e l P lu m -ca ke B e ig n e ts (o p 2 re kke n ) K o e kje s (o p 2 rekke n ) P a n di sp a g n a (o p 1 re k) P a n di sp a g n a (o p 2 re k ke n ) Q u ich e P iz za B ra a d stuk K ip T o n g e n in ktvis G a rn a le n e n ca la m ari a a n h e t spit K a b e lja uw -file t G ro e n te n o n d e r d e g rill B ie fstu k K o te le tten H a m b u rge rs M a kre e l T o a st G e g rille erd e kip In ktvis 5 P izza M 6 B arb ecue @ 7 G ratin eren A N B : de kooktijden zijn indicatief en kunnen ve rschillen n aar gelang u w persoonlijke sm aak. Bij het bakken onder de grill of au gratin m oet de lekplaat altijd op de 1° stand van b enedenaf w orden geplaatst. 7 De elektronische programmeur NL DISPLAY Symbool EINDE BEREIDING Symbool DUUR Toets AFNAME TIJD Toets INSTELLEN TIJD De bereiding programmeren  De programmering is alleen mogelijk wanneer een kookprogramma is geselecteerd. symbool KLOK Symbool TIMER Toets TOENAME TIJD •• •• Het programmeren van de kookduur 1. Druk meerdere malen op de toets totdat het en de drie cijfers op het DISPLAY symbool beginnen te knipperen; 2. Druk op de toetsen “+” en “-” om de gewenste duur in te stellen; als u ze ingedrukt houdt zullen de nummers sneller lopen en kunt u de tijd sneller instellen. Wacht 10 seconden of druk nogmaals op de toets om de instelling te bevestigen. Als de ingestelde duur is verstreken verschijnt op het DISPLAY het woord END, beëindigt de oven de bereiding en klinkt een geluidssignaal. Wacht 10 seconden of druk nogmaals op de toets om de instelling te bevestigen. Nu verschijnt het terugtellen, aan het einde waarvan u een geluidssignaal zult horen. Deze aanwijzingen zijn geschreven voor uw veiligheid en u dient ze derhalve goed door te nemen. • Als de oven defect is, mag u nooit aan het interne systeem sleutelen om een reparatie proberen uit te voeren. Neem contact op met de Technische Dienst (zie Service). Plaats geen zware voorwerpen op de open ovendeur. • Dit apparaat mag niet worden gebruikt door personen (kinderen inbegrepen) met een beperkt lichamelijk, sensorieel of geestelijk vermogen of personen die niet de nodige ervaring of kennis hebben met het apparaat, tenzij onder toezicht van een persoon die verantwoordelijk is voor hun veiligheid of nadat hun is uitgelegd hoe het apparaat werkt. • Voorkom dat kinderen met het apparaat spelen. NL Algemene veiligheidsmaatregelen • Dit apparaat is vervaardigd voor niet-professioneel gebruik binnenshuis. • Het apparaat dient niet buitenshuis te worden geplaatst, ook niet in overdekte toestand. Het is erg gevaarlijk als het in aanraking komt met regen of als het onweert. [. . . ] Die sehr hohe Temperatur und die direkt auf das Grillgut gerichtete Hitze empfiehlt sich für Lebensmittel, die zur optimalen Garung einer hohen Temperatur auf der Oberseite bedürfen. Hierdurch wird ein Verbrennen der Speisenoberflächen verhindert, und die Hitze dringt tiefer in die Speisen ein. • Verwenden Sie die Einschubhöhen 2 und 4, wobei die 2. Ebene für die Speisen verwendet werden sollte, die mehr Hitze verlangen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING HOTPOINT FB 83.1 IX/HA

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding HOTPOINT FB 83.1 IX/HA zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag