Gebruiksaanwijzing HOOVER VAPORLITE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing HOOVER VAPORLITE. Wij hopen dat dit HOOVER VAPORLITE handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing HOOVER VAPORLITE te teleladen.


HOOVER VAPORLITE : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1702 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   HOOVER VAPORLITE (828 ko)
   HOOVER VAPORLITE MANUAL 2 (302 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding HOOVER VAPORLITE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De basis van de oplader is dubbel geïsoleerd en mag niet worden geaard. Dit Hoover apparaat wordt geleverd met een dubbel geïsoleerde batterijlader die alleen geschikt is voor gebruik in een 230V (240V voor GB) wandcontactdoos. Zorg ervoor dat de aanduiding op de oplader overeenkomt met uw netspanning. [. . . ] Zorg voor begeleiding als het apparaat wordt gebruikt door kinderen, bejaarden, of de zwakken. Spray niEt met, of zuig GEEn ontvlambare vloeistoffen op zoals oplosmiddelen, benzine, etc. ZorG ErVoor dat u het apparaat op de opladerbasis plaatst na gebruik om de batterijen op te laden. Laat de batterijen af en toe volledig ontladen om de maximale levensduur van de batterij te benutten. HOOVERSERVICE:Omdevoortdurendeveiligheidenefficiëntewerkingvanditapparaattewaarborgen, radenwijaan dat al het onderhoud of reparaties uitsluitend worden uitgevoerd door een geautoriseerde Hoover servicemonteur. Hoofdframe aan/Uit schakelaar aan/Uit turbo schakelaar Vrijgaveknop push and Go in de hand gehouden schoonmaakeenheid Vrijgaveknop mondstuk mondstuk voor tapijt en vloer oplader oplader indicator netsnoer Hulpstuk voor spleten afstofborstel Lijn het handvat uit met het hoofdframe van het schoonmaakapparaat en druk hem in het frame totdat hij op zijn plaats klikt. Lijn het mondstuk uit met het hoofdframe en druk hem stevig in het frame totdat het mondstuk op zijn plaats klikt [5]. drukopdeknoptoegangtotfilterenverwijderhethandvatgedeeltevandestofcontainer. Opmerking: mocht u enige moeilijkheden hebben met het ontmantelen van de eenheid of meer informatie wensen over de behandeling, terugwinning en recycling van dit product, neem dan a. Dit apparaat is gekenmerkt naar de Europese richtlijn 2002/96/EC voor Waste Electrical and Electronic Equipment (WEEE). Door ervoor te zorgen dat dit product correct wordt afgevoerd, helpt upotentiëlenegatievegevolgenvoorhetmilieuendemenselijkegezondheidtevoorkomen, die anders kunnen worden veroorzaakt door het onjuist verwerken van afval van dit product. Het symbool op het product geeft aan dat dit product niet als huisafval mag worden behandeld. Het apparaat dient te worden ingeleverd bij het van toepassing zijnde inzamelpunt voor recyclen van elektrische en elektronische apparaten. Afvoer moet worden uitgevoerd volgens de plaatselijke milieuwetgeving voor afvalverwerking. [. . . ] Afvoer moet worden uitgevoerd volgens de plaatselijke milieuwetgeving voor afvalverwerking. Neem, voor meer informatie over de behandeling, terugwinning en recycling van dit product, a. Contact op met uw plaatselijk gemeentekantoor, uw huisafvalverwerker of de winkel waar u dit product heeft gekocht. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING HOOVER VAPORLITE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding HOOVER VAPORLITE zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag