Gebruiksaanwijzing HOOVER TPP 2340

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing HOOVER TPP 2340. Wij hopen dat dit HOOVER TPP 2340 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing HOOVER TPP 2340 te teleladen.


HOOVER TPP 2340 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1357 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding HOOVER TPP 2340

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Verbind de slang met het hoofdgedeelte van de stofzuiger en zorg ervoor dat deze vastklikt. Losmaken: gewoon de twee knoppen op het eind van de slang indrukken en trekken [2]. Verbind het bovenste gedeelte van de buis met de navigatiehendel en berg het 3 in 1-tool onder de hendel op [3]. [. . . ] Vouw een nieuwe zak zoals getoond op de zak en breng deze aan door de kraag in de zakhouder te plaatsen [15]. Alle accessoires kunnen aan het einde van de slang of het einde van de telescoopbuis worden aangebracht. 3 in 1-tool – Combineert verschillende functies in een, de 3 in 1-tool kan als een Meubelmondstuk worden aangesloten [17]. Door de schuif aan te passen wordt de tool een stofborstel [18] Optioneel kan de 3 in 1-tool als een tussenruimte-tool worden aangesloten [19]. de 3 in 1-tool kan netjes onder de hendel van de slang worden opgeborgen. Tussenruimte-tool – Voor hoekjes en moeilijk te bereiken gebieden. Mini-turboborstel voor het verwijderen van haren van huisdieren* – Gebruik het mini-turbomondstuk op trappen of voor diepe reiniging van stofoppervlakken en andere gebieden die moeilijk te reinigen zijn [1P]. allergen Remover turbomondstuk – Gebruik het turbomondstuk voor de grondige reiniging van tapijten. [1Q] BELANGRIJK: Gebruik de mini-turbomondstukken niet op vloerkleden met lange franje, dierenvellen en hoogpolig tapijt (> 15 mm). Denk eraan: De indicator van de zakcontrole kan ook knipperen bij een verstopping. Raadpleeg in dit geval ‘Een verstopping uit het systeem verwijderen’. De filter reinigen Hepa-filter Was de pre-motor-filter na iedere 5 zakvervangingen om een optimale prestatie van uw stofzuiger te behouden. om de pre-motor-filter te verwijderen drukt u op de schuif bovenop het Hepa pre-motor filterframe om het van de stofzuiger los te maken. Was de filter in lauwwarm water en laat haar volledig drogen voordat u haar weer in de stofzuiger plaatst [16]. In het zelden voorkomende geval dat de filters beschadigd raken, dient u een origineel Hoover-reserveonderdeel te plaatsen. Probeer het product niet zonder een geplaatste stofzak of filter te gebruiken. [. . . ] Uw garantie Kwaliteit, veiligheid en milieu Veiligheid Hoewel veiligheidscertificaten van elektrische apparatuur in het VK volgens de wet niet vereist zijn, gelooft Hoover dat onafhankelijke goedkeuring de beste wijze is veiligheid in ontwerp en fabricage aan te tonen. Het Britse elektrotechnische goedkeuringscomité (British Electrotechnical Approvals Board = BEAB), de onafhankelijke nationale VKautoriteit voor de veiligheid van huishoudelijke elektrische apparatuur garandeert dat aan Europese veiligheidsnormen wordt voldaan en gedurende de levensduur van een apparaat worden behouden. Alle apparatuur die aan deze eisen voldoen krijgen het BEAB-veiligheidskeurmerk. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING HOOVER TPP 2340

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding HOOVER TPP 2340 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag